Létezik olyan program vagy eszköz, amivel a szolgáltatóm hálózatán lévő többi végpontnak kitudnám deríteni az IP-jét?
Figyelt kérdés
pl: modemek IP-jét
Köszönöm
2015. aug. 14. 15:47
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nemjó, csak a helyi gépeimet/eszközeimet látja :/
2015. aug. 14. 16:32
3/10 Gábor_79 válasza:
Most próbáltad vagy már ismerted? A keresőmezőbe bármilyen IP tartományt beírsz és amit talál kidobja. Mondjuk nem ismerem töviről-hegyire az egész témát.
4/10 A kérdező kommentje:
Most próbáltam ki, de csak a gépeimet meg a routeremet látja, már a modememig sem ér el a keze
2015. aug. 14. 16:44
5/10 anonim válasza:
Ha valamelyik gépen windows 7 van, abban találsz ilyen funkciót. A network and sharing centerben nyomj rá felül a "see full map" gombra. Kirajzolja neked a térképet, és az egeret az egyes elemek fölé víve láthatod az infókat, pl. az IP-t is.
6/10 A kérdező kommentje:
Ez sem jó. A routeremig látja és aztán meg internet.
Pedig van még ugye modem is. A cél az volna, hogy van a netszolgáltatóm, és az előfizetőknek a modemjüknek az IP jét megtalálni.
Mert régebben kilogikáztam, de nememlékszem már rá. :/
2015. aug. 14. 16:55
7/10 anonim válasza:
Csúnya is lenne, ha ilyen egyszerűen tudnál turkálni a többi ember gépében. Ehhez fel kellene törni a szolgáltató gépeit, az pedig már BTK-s eset.
8/10 A kérdező kommentje:
Multkorsem kellet. Csak a címekre nememlékszem :/
Akkor is próbálgattam írogattam be ip-ket, és egyszercsak jelentek meg a modemek login részei. Onnan tudom milyen eszközöket használ még a szolgáltató. Volt olyan mint nekem, Cisco, Arris, Thomson
2015. aug. 14. 17:10
9/10 Gábor_79 válasza:
Nekem múltkor sikerült ezzel találni, csak nem ismertem a router jelszavakat [link]
10/10 A kérdező kommentje:
Én az itthoni eszközöknek fejből megy a jelszava, usernameje meg az ip jük is. De a cél a többi végpont, modemek IP-jének kiderítése, de ez csak az én hálózati eszközeimet sorolja, arouteremig, még modememet sem látja.
Azért köszi :)
2015. aug. 15. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!