Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok nekem ajánlánlani...

Tudnátok nekem ajánlánlani számítógépet 40 ezer forintért?

Figyelt kérdés

Szaisztok!Szeretnék venni egy új számítógépet,jelenleg ennyit tudtam rá összegyűjteni,szerintem többet már nem bírnák.Ebből a pénzből Milyen számítógépet tudnák venni/összerakatni.Lehetőleg olyan,ami visz néhány játékot,és nem olyan lassú,mint a mostani...

Válaszokat előre is köszönöm!

2015. aug. 13. 16:35
 1/9 Trevor. ***** válasza:
76%
Ebből használtan is max olyat, amin lehet netezni. Milyen játékra kéne?
2015. aug. 13. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Előz˝nek igaza van ennyi-ből nem lehet még használtan se jo gépet venni.Gyűjtsél még hozza.
2015. aug. 13. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
60-70-ezerért már lehet jobb,használtat venni,bár azt sem játékra.
2015. aug. 13. 16:52
 4/9 CspCsj ***** válasza:
100%

A régi belsejét cserélném inkább ki.

AMD FM2+ alaplap - 12e

AMD FM2 processzor - 12e (benne integrált videókártya 4-5 éves játékokat biztos elviszi, az újakat alacsonyabb grafikai beállításokkal)

4GB DDR3 1866Mhz memória - 8e

Ez eddig: 32ezer

A régi gépből kell a ház, a táp és a SATA merevlemez (ha régebbi PATA/IDE merevlemez van benne, akkor újonnan 12ezertől indulnak az 500GB-osak, 5-6e körül használtan is lehet kapni)

2015. aug. 13. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
2015. aug. 13. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha játékra akarsz új gépet venni, százezer alatt ne is álmodj róla. 40-ből meg egy középkategóriás irodai gép sem jönne ki. Nem tudom, mennyi ideje gyűjtögetsz, de ennek legalább a duplája kéne, és akkor is amit lehet, a mostani gépedből kéne átpakolnod.

Nyilván monitorod már van, aztán az optikai meghajtót, merevlemezt, meg talán a tápegységet és a házat felhasználhatod az új géphez, de alaplap, proci, VGA és RAM midnenképp új kell.

2015. aug. 13. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Írok 2 konfigot, de mind2 nagyon ratyi, gyenge lesz.

Első konfig. Ha van régi géped, aminek van gépháza, dvd meghajtója, vinyója, stb. akkor ez a tied:

Asrock AM1B-M

AMD Athlon 5350

4 gb ram. - Ez nagyon gyenge.

Ha egész gép kell... hát annyira olcsót nem találtam.

Ennyiből használtan se lehet jót találni.

Én gyűjtenék a helyedben még 30k-t, annyiból már jó alaplap-processzor-ram kombót lehet összehozni.

2015. aug. 15. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ennyiből kapnál használtan olyan gépet, ami filmnézésre, netre tökéletesen alkalmas, és játszani is tudsz vele olyan 2010-ig bezáróan megjelent játékokkal. Csak rá kell bukkanni.
2015. dec. 20. 01:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt nem írtad, hogy a perifáriák ára is benne vannak-e ebben a pénzben (monitor, füles, egér, billentyű stb.) Mert ha igen, akkor az már szerintem is necces.
2015. dec. 20. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!