A kettő közül melyik laptopot érdemesebb megvenni?
Tanulásra, netezésre, filmnézésre és alkalmanként játékra használnám (pl. lol)
Melyik lenne jobb vétel? Esetleg ebben az árkategóriában tudtok még ajánlani valamit?
Hali, kb azonos minkettő. Szóval egyikkel sem lőnél mellé szerintem.
Ami a játékot illeti, a határ a csillagos ég, attó függ, hogy milyen játékokra gondolsz. Illetve, hogy Windows-t vagy Linuxot szeretnél-e rá tenni. Ezek nem erős gépek, de nem is rosszak, szóval a legújabb játékokat nem ezen próbálnám ki.
Még szóba jöhet használt laptop, ilyen árban jobb hardverrel kaphatsz, csak figyelj arra, hogy milyen nyelvű a billentyűzete.
Ha tanulásra, kísérletezésre is használnád, akkor szerintem olyat érdemes venni, aminek a processzora támogatja a hardveres virtualizációt. (úgy látom, erre mindkettő képes, de érdemes megkérdezni, utánajárni, az ilyen bolti leírások nem mindig pontosak).
Köszönöm szépen a válaszokat.
Sok kritikát hallottam magáról a Lenovo márkáról, pl. sok a hibás termék, a szerviz kritikán aluli stb.
Szóval most lehet erre esik a választás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!