Megfelelő konfig? (bővebben lent)
A kérdésem az lenne hogy ez a konfiguráció megfelel-e komolyabb játékok max grafikán való futtatásához pl.:Prototype,Bioshock,GTA IV és az ezekhez hasonló elég nagy gépigényű játékokhoz.
Alaplap: GIGABYTE GA-EP45-UD3LR
Processzor: INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz 775 BOX
Memória: GEIL Black Dragon 2048Mb DDR2 800Mhz CL5 KIT
Videókártya: SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 VAPOR-X PCIE
Merevlemez: SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
Optikai egység: LG GH22NS50 Fekete OEM
Ház: GIGABYTE GZ-M1 Fekete
Táp: GIGABYTE Superb 460W
Monitor: SAMSUNG 943N Fekete
köszi, kicseréltem a procit
Alaplap: ASROCK M3A770DE
Processzor: AMD Phenom II 965 3.40Ghz AM3 BOX
Memória: KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 KIT
Videókártya: SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 VAPOR-X PCIE
Az alaplap megfelelő lessz?(nekem alapból ezt hozta ki)vagy térjek vissza a gigabyte-hoz?
Igy pontosan 199.775 ft lessz XD
Térj vissza a Gigabyte-hoz, az Asrock büdzsé kategória.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3 20 E Ft
Ha kell SLI/Crossfire, akkor:
GIGABYTE GA-790XT-USB3 30 E Ft
Bár szerintem fölösleges az utóbbi.
teljesen jó a config! nem kell változtatni! persze memóriából sose elég azt még vegyél ha van keret!
ASrock felejtős Gigabyte nagyon jó választás az INTEL szintén, AMD-t én nem vennék mert igaz olcsóbb, és az hogy játékokhoz ajánlottabb 5-6 éve igaz volt mikor még Duron-ok és első generációs Athlonok voltak. Manapság eléggé összemosódnak és csak az AMD-s alaplapok viszonylagos olcsósága és talán a kisebb fogyasztás szólhat mellette, amit igazából nem veszel észre! ha AMD-t raksz össze talán pár ezrest spórolsz.
A config ami fent van egyébként bírja a Crysis-t fullon jó választás!
De aki AMD hívő az arra esküszik, aki INTEL az meg arra! nálunk a cégnél 250 gép van túlnyomó részben INTEL alapú Core 2-esek és van AMD is! INTEL-re szavazok!
hasonló órajelű intelben dupla L2 Cache van 4MB, FSB1333 és egy 10000ft-at több, el lehet gondolkozni hogy megéri-e!!??
de mondom akinek az AMD jön be az arra esküszik, akinek az INTEL az meg arra. INTEL talán elterjedtebb és talán később jobban el tudod adni ha oda kerül a dolog. TALÁN?!?!?!?!
ok meggyőztél, Intel lesz belőle, Core2 Duo E8400 3.00Ghz-es ami 43k-ba fog fájni nekem, de nem sajnálom rá a pénzt.Végleges.
Köszönöm a segitséget mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!