Most ezek a mikrofonok túl vannak árazva?
Van ez a Razer Seiren, 65 ezer.
Valami Audio Technika, olyan 35 ezer körül.
Meg az Auna MIC olyan 22 ezer körül.
Ezek közt tényleg ennyi a különbség, vagy az is csak a szokásos Razer túlárazás?
Nem értem, mire tartja magát annyira a Razer, amúgy nagyon el vannak szállva, sokan mondják, hogy az a mikrofon 20 ezer körüli értékkel bír.
De mi az igazság?
Mik az adatai ezeknek? Melyik a legjobb? Érdekelne ezekről minden.
(A fintorgó emberek, aki mindenhol csak azt tudják hajtani, hogy "a Tesco-s is ugyanaz", csak mert ők nem vehetnek ilyet, most nyomják meg a vissza gombot)
Seiren nem vészes 65-ért egyéblént.
At2020 USB is 40-50 körül van.
Ezek jobbak és drágábbak, mit az Auna.
Értem, köszönöm.
Akkor azt mondod, hogy a Razer még tud is 65 ezret az Audio Technikához képest is?
Be lehet állítani rajta, hogy milyen szögben vegyen fel, a mikrofon érzékenységét, plusz van rajta fülhallgató kimenet, szóval hallgathatod a hangodat. Meg egy szép világítós razer logó, mert az menő.
A youtube-on sok összehasonlító videót meg lehet nézni/hallgatni. A nagyon gagyi mikrofonokat eltekintve egy alaplapra integrált hangkártyával nem fogsz eget rengető különbségeket hallani. Át kell gondolni, hogy milyen körülmények között és mire akarod használni a mikrofont és az alapján eldönteni, hogy neked melyikre van szükséged.
Jó minőségű hangfelvétel, videók, amiket később megnéznek, persze néztem mellé(jük) normális hangkártyát. Popfiltert is mellé, meg egy nagy állványt, amit magam mellé húzhatok, nem ilyen asztalit.
Kb. ennyi.
De nem tudom, én eddig úgy vagyok vele, hogy az Auna is tökéletesen megfelel.
Vagy az Audio-Technica, amúgy is sokak szerint az a legjobb, a Razernél is jobban csinál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!