Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pcx-nél szereltettetek már...

Leslie Smith kérdése:

Pcx-nél szereltettetek már össze gépet? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ugye összeszerelik, de ezen kívül csinálnak még valamit, például frissítik a drivireket naprakészre, vagy a BIOS-t. Nem vettem hozza op rendszert egyébként.

2015. aug. 11. 22:59
 1/7 kszk2 ***** válasza:
74%
Nekem összerakták, rosszul rakták rá a satakábelt, az előlapi csatlakozó is rosszul volt rákötve, és leszakították a bekapcsológomb kábelét (Oda volt szigszalagozva)
2015. aug. 11. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Ettől felek en is.
2015. aug. 11. 23:07
 3/7 Trevor. ***** válasza:
Én nem szereltettem össze, csak házhoz rendeltem a cuccokat, majd összeraktam magam. Ha kérsz oprendszer telepítést, akkor elvileg ahhoz hozzátartonak a driverek megy egyebek felrakása.
2015. aug. 11. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem külön ki is van emelve hogy nem telepítenek drivereket
2015. aug. 12. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne rakasd össze, 5ből 4x valamit letörnek, karcolnak, sérül valami. Jobban jársz ha te magad vagy gépszakértő ismerősöd összerakja neked.
2015. aug. 12. 11:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kell a pletyka srácok, ma jött meg, tökéletes állapotban a gép, semmi hiba nem volt!!
2015. aug. 13. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsés vagy, eddig 2 gépet rendeltem tőlük mindkettőt visszaküldtem javíttatni, mert trehányul rakták össze.
2015. aug. 13. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!