Szerintetek nem fognak rájönni hogy én rontottam el a videókártyá ventilátorát?
Tegnap véletlen belenyultam a videókártyám egyik ventilátorába és n em is ment azóta.Ma vissza küldtem garancia szervízre és azt írtam hogy tulmelegedet a kártya játék közben és levettem az oldalát és láttam hogy az egyik ventilátor nem pörög.
Szerintetek nem jönnek rá hogy én rontottam el?
Videókártya:Asus R9 290
Hogy tudsz véletlenül belenyúlni egy ventillátorba, ami a föld felé néz, EGY ZÁRT GÉPHÁZBAN.
Szerintem nem jönnek rá, ha nem látszik rajta hogy belenyúltál.
Szerinted egy új kártya esetén beveszik azt a maszlagot, hogy túlmelegedés esetén épp a ventilátor megy tönkre? Épp az az alkatrész, amelynek a túlmelegedés megelőzése a feladata? És ha túlmelegszik valami, akkor az épp nem a ventilátor, akkor miért épp a ventilátor menne tönkre?
Szerinted a szervizben csupa hülye szakember dolgozik?
"Szerinted a szervizben csupa hülye szakember dolgozik?"
Nekem lehúzták az összes sata kábelt és elfelejtették visszadugni, az előlapi Jack csatlakozó rossz helyre volt kötve és leszakították a bekapcsológombról a kábelt (Vissza volt szigszalagozva).
Szerinted a szervizben csupa hülye szakember dolgozik...
En csak abban reménykedek hogy nem veszik észre és kicserélik a ventit.
Ahogy én néztem nem nagyon látszik hogy belenyultam.
#3!
Egy esetből általánosítani nem szabad! Ha két rendőr halálra ver egy állampolgárt, az nem azt jelenti, hogy minden rendőr brutális. Ha egy szülész-nőgyógyász elcseszi a császármetszést és meghal a kismama, az nem azt jelenti, hogy minden szülész-nőgyógyász ilyen állat. Ha egy szerelő elbarmolja a géped, az nem azt jelenti, hogy minden szerelő lelkiismeretlen, vagy csak egyszerűen hülye. Nem is arra céloztam, hogy nincs köztük egy hülye se, hanem arra, hogy nem mindegyik hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!