Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek nem fognak rájönni...

Szerintetek nem fognak rájönni hogy én rontottam el a videókártyá ventilátorát?

Figyelt kérdés

Tegnap véletlen belenyultam a videókártyám egyik ventilátorába és n em is ment azóta.Ma vissza küldtem garancia szervízre és azt írtam hogy tulmelegedet a kártya játék közben és levettem az oldalát és láttam hogy az egyik ventilátor nem pörög.

Szerintetek nem jönnek rá hogy én rontottam el?

Videókártya:Asus R9 290

2015. aug. 11. 19:41
 1/5 kszk2 ***** válasza:

Hogy tudsz véletlenül belenyúlni egy ventillátorba, ami a föld felé néz, EGY ZÁRT GÉPHÁZBAN.

Szerintem nem jönnek rá, ha nem látszik rajta hogy belenyúltál.

2015. aug. 11. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerinted egy új kártya esetén beveszik azt a maszlagot, hogy túlmelegedés esetén épp a ventilátor megy tönkre? Épp az az alkatrész, amelynek a túlmelegedés megelőzése a feladata? És ha túlmelegszik valami, akkor az épp nem a ventilátor, akkor miért épp a ventilátor menne tönkre?

Szerinted a szervizben csupa hülye szakember dolgozik?

2015. aug. 11. 19:58
 3/5 kszk2 ***** válasza:

"Szerinted a szervizben csupa hülye szakember dolgozik?"

Nekem lehúzták az összes sata kábelt és elfelejtették visszadugni, az előlapi Jack csatlakozó rossz helyre volt kötve és leszakították a bekapcsológombról a kábelt (Vissza volt szigszalagozva).

Szerinted a szervizben csupa hülye szakember dolgozik...

2015. aug. 11. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:

En csak abban reménykedek hogy nem veszik észre és kicserélik a ventit.

Ahogy én néztem nem nagyon látszik hogy belenyultam.

2015. aug. 11. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:

#3!

Egy esetből általánosítani nem szabad! Ha két rendőr halálra ver egy állampolgárt, az nem azt jelenti, hogy minden rendőr brutális. Ha egy szülész-nőgyógyász elcseszi a császármetszést és meghal a kismama, az nem azt jelenti, hogy minden szülész-nőgyógyász ilyen állat. Ha egy szerelő elbarmolja a géped, az nem azt jelenti, hogy minden szerelő lelkiismeretlen, vagy csak egyszerűen hülye. Nem is arra céloztam, hogy nincs köztük egy hülye se, hanem arra, hogy nem mindegyik hülye.

2015. aug. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!