Pánikoló gamer kérdése:
Ez egy nagy gond vagy fölöslegesen aggódok?
Figyelt kérdés
intel core i7 4720hq 2.60ghz (turbo: 3.60ghz), gpu: gtx 960m
játék közdben a cpu 90-95 fokos, és ezért laggolnak a játékok. Vigyen szervízbe a gépemet?
2015. aug. 11. 19:02
1/7 anonim válasza:
Nem. Nem felesleges az aggodalmad. A procidon megsülne egy tojás. Az igaz, hogy most olyan meleg van, hogy én is a kezemmel vasalok, de az akkor is sok.
2/7 anonim válasza:
PLS XDDDDD
"kezemmel vasalok"
Kiégtem XDD
Amúgy igen az elég sok. Venned kellene alá egy hűtőpadot az általában elég sokat segít. Nekem pl 10fokot segít átlagban. 80-90 helyett 70-75 fok között van.
3/7 anonim válasza:
Nem ártana kitisztítani újra pasztázni.Evvel is nyerhetsz 10-15 fokot.Ha nem értesz hozzá akkor szerviz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 2 hete vettem a laptopot. Reggel játszottam a gta 5-el és kiválóan ment 80 fokon a proci 84 max. Ma este újra játszottam és annyit vettem észre hogy az fps hirtelen 45 röl lement 30 ra illetve 20 ra. Megnéztem a cpu hőmérsékletét és 95 fokon volt illetve 97... Mit tegyek most???? tanácsok?
2015. aug. 11. 20:38
5/7 A kérdező kommentje:
Vigyem szervízbe megnézik mi a baja?
2015. aug. 11. 20:41
6/7 anonim válasza:
Ha ennyire friss a gép akkor nem kell takarítani se szervízbe vinni. Egyszerűen csak annyi hogy baromi meleg van laptop meg alapból mindig baromi meleg. Veszel egy normális hűtőpadot alá és sokkal jobb lesz.
7/7 anonim válasza:
En helyedbe inkább elvinném szervízbe csak a biztonság kedvé-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!