Hogyan tudnám a két monitort együtt hasznáni?
Van egy Full HD Monitor TV-m, HDMI csatlakozóval, valamint egy VGA (D-Sub) csatlakozós TFT monitorom, és ezeket szeretném egyszerre használni.
A videókártya az egy Gigabyte GTX960, tehát van rajta DisplayPort 1.2, HDMI, valamint DVI-I és DVI-D kimenet.
Valamint a másik megközelítés az lenne, hogy az egyik monitort az alaplapba dugnám, a TFT-t és így használnám a CPU integrált videókártyáját (Intel HD Graphics 4600), valamint a másikat a videókártyába, és így menne például valami játék a kártyáról, illetve például böngésző az integráltról, ez megoldható?
Csak simán dugd be mindkettőt a videokártyába.
Vegyél egy VGA - DVI átalakítót és úgy kösd össze.
És tuti működni fog.
Az alaplapira nem tudod rákötni az egyik monitort az úgy nem működik.
"Az alaplapira nem tudod rákötni az egyik monitort az úgy nem működik."
De, semmi akadálya, én is így használtam, hd4600-ast és egy amd dedikáltat
Akkor sorry tévedtem.
Én ezt még így nem próbáltam de akkor működik.
Bár ahogy belegondolok miért ne működne xd
szóval sorry :D
Na megjött a gép, kipróbáltam, valóban működik, mostmár az lenne a probléma, hogy a játékok, amit indítok, miért az integrált kártyát ismerik fel?
Valamint, azt hogy tudnám megoldani, hogy ne lépjen ki a játékból, ha a másik monitoron csinálok valamit, tehát fut egy program az egyiken, de atkattintok a másikra, ekkor leteszi a programot kicsibe az elsőn, ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
Ezért lenne úgy egyszerűbb hogy mindkét monitort rákötni a 960-ra és az integráltat letiltani mert akkor csak a 960-at használná.
Egyébként az NVIDIA vezérlőpultban állítsd be "3D beállítások kezelése" fülnél azon belül "Globális Beállítások" és ott válaszd ki a "nagy teljesítményű...."
És így azt fogja használni a játék.
Az meg hogy ha a másik monitort használod és leteszi a játékot azzal nem tudsz mit csinálni van hogy némelyik játékot nem teszi le de van amelyiket igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!