Honnan tudom, hogy egy gép hány bites (32/64)?
Akarok venni a neten egy laptopot, de mivel FreeDOS az oprendszer, nem tudom, hány bites Windowst vegyek hozzá. 32 vagy 64? És mit jelent az OEM mozaikszó? Ezekről a gépekről lenne szó:
kérdező:
A processzor jellemzője, hogy 32/64, aminél az van listázva, hogy Intel Core i3/i5/i7, az mindegyik 64 bites processzor, de ha kételkeddsz, az ark.intel.com-on tudod megnézni bármelyiket.
Viper, az egy gépre és az egy hordozható eszközre telepíthető home verzió (mindegy hogy 8, vagy 10, 7-et már nem nagyon kapni), egységesen 27-38000 ft között mozognak. A rendszertelepítői, azaz több gépre feltehető pedig még több.
A 10-12000 ft az a nagy tételben való értékesítés, amelyet OEM-ként tesznek fel a gépekre, de ezt szakkereskedések kapják ilyen áron, magánember csak a fent említett termékkulcs formájában vásárolhatja.
Ezt az oldalt inkább hagyjuk.
Hong Kong tartománybeli...
Itt vannak a hivatalos árak:
Ezek azok, amik nem tört, kalóz verziók. Azon a hongkongin nem eredetiek vannak, biztos lehetsz benne.
A g2a teljesen használható oldal.
Ettől eltekintve oprendszert nem vennék onnan én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!