Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől mehettek tönkre az...

Mitől mehettek tönkre az alaplapok?

Figyelt kérdés
Van 2db 6-7éves alaplapom, amit úgy kaptam, hogy még működnek ugyan, de már le vannak selejtezve. Ki is próbáltam őket, tényleg működtek....Amikor már beleszereltem egyiket egy gépházba, meg mindent összaraktam az alaplap akkor már nem működött...tehát: (proci, ház meg táp venti forog, de bekapcsoláskor pittyenés nincs, és a monitor se jelez semmit)...a másik alaplappal is ugyanez lett, összeszerelés után még működött utána 1-2napra rá már nem....Mit ronthattam el? Eltörhettem vmit az alaplapon? vagy proci?...ált vigyázok a műszakis dolgokra (ja, a többi alkatrész tuti jó...külön-külön kipróbáltam őket)
2010. márc. 8. 16:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már nem azért de egy kondi pár száz forint.

Tapasztalt szervizek nem merik bevállalni? Akkor szerintem elég bénák lehetnek. Most tényleg nem felvágni akarok, de mi ebben az ördöngösség? Főleg hogy a puffer kondik (ezek szoktak kiszáradni) mind furat szereltek.

Csak arra kell odafigyelni, hogy a megfelelő hőfokon legyen a forrasztó. És NE pillanatpákával ess neki, hanem hőfokszabályzós állomással.

2010. márc. 10. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!