Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Mafia III elindulhat egy...

A Mafia III elindulhat egy AMD procis gépen?

Figyelt kérdés
Bocsi ha értelmetlennek találjátok a kérdést, én holt hülye vagyok ehhez a gépigény dologhoz,d e remélem azért értitek mire gondoltam
2015. aug. 9. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy elindulhat, a kérdés, hogy milyen AMD CPU-ról van szó.
2015. aug. 9. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem márkától függ hogy min indul el, hanem a teljesítménytől. AMD FX-en és erősebb APU-kon el kell hogy induljon, a többi pedig a videokártya dolga. Nem néz ki akkora eresztésnek hogy nagy gépigénye legyen, viszont elcseszhetik az optimalizálást. De még 1 év mire kijön.
2015. aug. 9. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért ne indulna?
2015. aug. 9. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Kérdező! A kérdésből nem derül ki, hogy milyen amd proci. Itt nézd meg, és írd le, vagy rakj fel képet! 7/8/8.1 képernyő bal alsó sarokban (a start ikon alatt) jobb klikk, rendszer és ott az információ. Vagy leszeder a CPUZ-t. Az kiirja a fontosabb dolgokat. :)
2015. aug. 9. 14:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem mert kb 3 éve (2012-ben9 a régi gépem fel lett újítva mindennel (videókártya, processzor, grafiakkártya) stb... és akkor azt mondta az egyik gyerek h ez a gép egy 2018-as játékot is el fog bírni. érdekes,a FIFA 15-öt meg a Far Cry 3-at nem futtatja....
2015. aug. 9. 14:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Elég nehéz jósolni, hogy mi lesz néhány év múlva, nem is tudom hogyan lehet azt állítani 2012-ben, hogy ez még jó lesz 2018-ban is. Amúgy egy normálisabb 2012-es gépnek illene vinnie az említett játékokat. Ha valamiért nem viszi (el sem akar indulni) az sem azért lesz, mert a processzor AMD...

Milyen gépről lenne szó?

2015. aug. 9. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha a GTA 5 elindul akkor el fog a Mafia is.
2015. aug. 9. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Gondolom mennyire érthet hozzá a pali.

Meg ha az FC3 nem megy akkor eltudom képzelni mennyire jó gép lehet.

2015. aug. 9. 15:37
 9/9 Trevor. ***** válasza:
Nem AMD miatt menne vagy nem menne, hanem ha túl gyenge maga a gép, akkor azért nem fog menni.
2015. aug. 9. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!