Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erre jó ha, kicserélem a...

Erre jó ha, kicserélem a processzorom, illetve nehéz kicserélni, kompatibilis ezzel? (bővebben tovább)

Figyelt kérdés

Tehát a jelenlegim: AMD Athlon 64 Processzor 3000+ 1.85 GHz

És erre cserélhetem?

AMD Athlon X2 340 sFM2 BOX processzor

2015. aug. 9. 13:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ja és egyedül ki fogom tudni cserélni, nem kell semmi extra hozzá?
2015. aug. 9. 14:27
 12/24 anonim ***** válasza:

Ha nincs vele gond akkor jó igen.

Nézz videókat hogy hogy kell kicserélni és ugy biztos meg tudod csinálni. Nem nagyon dolog kicserélni amúgy.

2015. aug. 9. 14:38
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi, találtam 5 ezerért is jó állapotút. De nincs semmi ilyen anyag körülötte amiket olvastam azt hiszem? Illetve nem lesz baja az alaplapnak, attól, hogy új, mivel kb. 10 éves már, nehogy tönkre tegye. De videó kártyát meg memóriákat is cseréltem pár éve és semmi gond szerencsére. Meg tisztítom is a gépet.
2015. aug. 9. 14:44
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem szabad gondnak lennie.

Ezt a kérdésed nem nagyon értem:

"De nincs semmi ilyen anyag körülötte amiket olvastam azt hiszem?"

2015. aug. 9. 14:47
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát, hogy a processzor körül valami ragasztó anyag van-e. Egyébként a táp akkor maradhat ez ami van ugye az nem gond, nem kell úgymond nagyobb energia neki?
2015. aug. 9. 14:52
 16/24 anonim ***** válasza:

Jaa értem. Nem nincs rajta semmi ilyen, a processzor egy kerettel van lefogatva és ha azt felnyitod akkor ki tudod venni.

Ami anyag van rajta az hűtőpaszta de az csak a tetején amit kell is tenned ha cseréled mert az fontos.

De az pár száz forint.

Annyival nem fogyaszt többet ez a proci mint a régi szóval nem kell cserélni.

2015. aug. 9. 14:56
 17/24 A kérdező kommentje:

Értem és hol szerezhető be gyorsan ez a hűtőpaszta? És csak rá kell rakni, ragasztani a tetejére majd?

Illetve, akkor most ezzel azért láthatóan gyorsabb lesz egy kicsit a gép nem?

2015. aug. 9. 15:03
 18/24 A kérdező kommentje:

Most olvasom.

,,Emiatt a cég úgy döntött, hogy ezen túl mindkét tokozást támogatják, ezért az Athlon 64 X2 processzorokat ezután Socket 939 és Socket AM2 verziókban is kiadták."

Szóval a AM2-es nem is jó nekem?

( [link]

2015. aug. 9. 15:20
 19/24 anonim ***** válasza:

Csak a socket 939 jó a te gépedbe.

am2-es nem megy bele.

pasztát pedig bármilyen infós boltba kapsz ami egy "inekciós tubusban" van benne és annyit kell rá kenni hogy az egész proci tetejét fedje, de nem szabad vastagon.

2015. aug. 9. 15:25
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi. Basszus az összes AM2-es amit találtam eddig, akkor mégsem jók ezek. :/
2015. aug. 9. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!