Összeállítanátok egy DDR4-es konfigot?
Figyelt kérdés
Ami modern, IGP vel is tökéletes. Összeget nem mondok, egy alapgép kellene.
Köszönöm
2015. aug. 9. 06:34
1/8 anonim válasza:
alapgép ddr4-re?
kettőt és könnyebbet
2/8 Trevor. válasza:
60 ezer az alaplap, 120 ezer a processzor. Még mindig kell?
3/8 A kérdező kommentje:
Igen.
IGP jólessz.
2015. aug. 9. 10:37
4/8 anonim válasza:
Azt minek neked DDR4?
E-p*nisz meresre?
Valamint semmi kulonbseg nincs azoknak a CPU-nak az IGP-ben az 1150-es CPUk IGP-vrl szemben.
Az a DDR4-es ram meg oke hogy gyors de minek?
Az IGP oke hogy szereti a gyors RAM-ot de akkor a kesleltetest is figyelembe kell venni.
5/8 A kérdező kommentje:
Én csak megkérdeztem, de a konfigot még mindig várom.
2015. aug. 9. 12:53
6/8 anonim válasza:
Amúgy meg nem tudom, hogy hogy vagy vele, de az Intel szerint egyik 2011-V3-as alaplapba elérhető CPU-ban sincs IGP. (5820K nuku, 5930K szintén, 5960X megint csak)
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor egy alap VGA val orvoslom.
2015. aug. 9. 15:04
8/8 anonim válasza:
Akkor meg hülyeség olyan platformra építeni, mert az az alap VGA csak visszafogná a CPU-t.
Főleg hogy csak i7 van arra a platformra és kötve hiszem hogy te azt a teljesítményt ki tudnád használni.
Az alapgép itt kezdődik:
ASrock B85 Bulk alaplap
Intel Pentium G3420
4GB 1600MHz-es DDR3 akármilyen RAM
WD10EZEX HDD
FSP APN350
Raijintek Arcadia
EZ alapgép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!