Az normális, ha 485GB írás, és 257 nap használat után már 99%-os a SSD kondíciója?
Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 21:04
2/11 anonim válasza:
Egy ssd nem birja sokáig, ha folyton írnia-törölnie kell adatot, mert idővel a memóriacellák kifáradnak. még nincs nagy vész, de ha nagyon félted az adataidat, készits biztonsági másolatot. És igen normális, 1tb írás után már 97% lesz :)))
3/11 anonim válasza:
A %-ba beleszámít kis mértékben az üzemidő is, szóval ha életében nem írt semmit akkor is csökkenni fog idővel pár százalékot. Nem kell vele foglalkozni ha a többi érték jó.
4/11 anonim válasza:
257 nap még 24/7-ben is közelít az egy évhez, tehát nem éppen friss a cucc. Szerintem normális.
G.
5/11 anonim válasza:
Nekem 1 év alatt lett 96%. Ha évente 4%-ot romlik akkor el lennék vele jópár évig. Viszont hiába figyeli mindenki fasírt szerűen kidülledt szemekkel a kondíciót, az SSD előjel nélkül is képes tönkremenni.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.KINGSTON SV300S37A120G.
2015. aug. 8. 21:48
7/11 anonim válasza:
Aha.
Ha úgy vesszük nekem ugyan ez az SSD van a gépben, és eddig 1,81 TB adatot írtam rá én is meg a win a frissítéseket meg egyéb és még mind 100%-100%.
Ha nagyon drasztikus mértékben kezd csökkenni a kondíció akkor kezdj aggódni.
8/11 A kérdező kommentje:
Már csak 98%.Gyanús,hogy ilyen gyorsan csökken.
2015. aug. 26. 00:14
9/11 anonim válasza:
Itt van két nem éppen mai darab Sandforce 2 vezérlős Corsair SSD és meglepően jónak mutatkozik a kondíció mindkét esetben. Igaz a fentebb írtakkal egyetértek vagyis nem kell ezen görcsölni. Normál esetben hosszú évekig ki kell szolgáljon egy ilyen meghajtó.
Corsair Force 3 60GB:
15600 óra üzemidő, 1683 bekapcsolás, 5300MB írás, 99%
Corsair Force GT 120GB:
5060 óra üzemidő, 700 bekapcsolás, 2500MB írás, 100%
10/11 anonim válasza:
Ha 257 napot beszorzod 99-el akkor még elég sokáig bírná :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!