Erről a konfigurációról mi a véleményetek?
Asrock B85M PRO4 alaplap 18743 Ft
Intel Core i5-4460 processzor 51923 Ft
2 * Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black 6990 Ft
Gigabyte R9 380 4GB DDR5 GV-R938G1 GAMING-4GD videokártya 71599 Ft
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez 14575 Ft
Chieftec 500W CTG-500-80P tápegység 17158 Ft
Fractal Design Core 2300 FD-CA-CORE-2300-BL számítógép ház 15705 Ft
Játékra lenne főleg. Igazából eredetileg egy Sapphire R9 380 4GB DDR5 Nitro -t ajánlottak de az eltűnt pcx-ről. Ez a Gigabyte megbízható? Milyen szinten futnának rajta a játékok (pl.: witcher 3, gta 5 meg hasonló újabbak)?
Illetve mit jelent az OEM a tápegységnél? Mert eddig laptopom volt és olvastam, hogy akkor abból kivették a kábelt meg a lemezt meg nincs doboz sem, de ha nekem nincs tápkábelem, akkor azt még majd külön kell vennem? Az milyen árban van általában?
Jó lesz, egy jó darabig kiszolgálja igényeid (w3, gta).
OEM termék meg ahogy írod. Csupaszon kapod, max 1 zacskóban. Nincs tartozék etc, semmi.
Egyébként nincs olyan hogy megbízható. Minden gyártótól ki lehet fogni hibás terméket.
Ha nem is mostanában, de év végére, esetleg jövőre már biztosan normális áron lesznek a 250-es példányok (25k). Egy ilyet mindenképp javaslok majd beszerzésre.
A pcx összeszerelése meg nem hiszem hogy rossz lenne. Az nekik is ártana, de ugyanakkor nem hiszem hogy a kábelek ízléses elrendezésével foglalkoznak majd.
Én 3 éve, összeszerelve rendeltem a gépet, akkor teljesen normálisan összeszerelt gépet kaptam, a termékek dobozait pedig a gép mellé küldték.
Visszajött a nitro, csak most rejtélyes módon megugrott egy tizessel az ára, így már lassan r9 290-en is gondolkozhatnál...
hát akkor mindenképp a gigabyte marad... igazából olyan 75-77et szántam kb videókarira (olyan 210ezrem van rá)
az r9 290 mennyivel jobb mint egy r9 380?
Áttekinthető összegzés:
De ha tényleg túl sokallod az árát, akkor jó az is, amit mondtál. Valamit valamiért, mindig van jobb megoldás, ha van rá pénz.
A gépösszeszerelésnél összerakják a géped, leküldik a gépház dobozában az összeszerelt gépedet, és mellé még a tartozékok dobozait is.
Ha olyan a ház, amiben el lehet vezetni a kábeleket, akkor igen is foglalkoznak a kábelek elrendezésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!