Egy i5 4690K kihajt egy GTX 980 Ti-t?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat előre köszönöm!2015. aug. 8. 19:09
1/11 anonim válasza:
már az i5 4460 is kihajtja. Szóval bőven.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. aug. 8. 19:11
4/11 anonim válasza:
Ez relatív. Alapvetően igen, persze, főleg, ha felhúzod 4.4-4.5GHz-re. A probléma az, hogy a 980Ti elképesztően túlzás 1080p-re, viszont 4K-hoz meg maga a processzor kevés. 4K-hoz már ajánlott az i7, hiába bírja tempóval a 980Ti, attól még sok feladatot a processzor számol.
5/11 A kérdező kommentje:
2K-hoz kell :) Szerintem arra elég a proci. :)
2015. aug. 8. 19:17
7/11 Trevor. válasza:
Az a baj, hogy 2db GTX 980 Ti SLI-be kötve is kevés Full HD fölé, viszont Full HD-ra túl erős.
8/11 anonim válasza:
őszintén, én ugyan ezzel a procival meg gtx 970 kártyával elvagyok 4K-val különösebb fps drop nélkül, szóval nem tudom, lehet akkor az én procim valami különleges állatfajta :D
9/11 anonim válasza:
# 8-biztos a gyárban elírták, vagy egy-két maggal többet ültetett be a gép!
10/11 anonim válasza:
Ja, 970 meg a 4K... Napi humorbomba meg is volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!