AMD A8-5500 négymagos processzorhoz milyen hűtést vegyek?
Figyelt kérdés
Ez az első négymagos gépem, ésa processzor lemérésekor magasnak tűnt a hőmérséklet (alapból 54-60 C), ami - szerintem- magas (de ha nem, nyugtassatok meg :) ). Ki akarom cserélni a hűtést (nem gyári), ami terhelés alatt (játék) is garantálja, hogy nem melegszik túl a proci.2015. aug. 8. 13:55
2/8 Trevor. válasza:
Árat is írhatnál, de amit #1 írt, az biztosan jó.
3/8 A kérdező kommentje:
Most néztem stressz alatt 82-re is felmegy. Nem igazán találtam ezt a típust, esetleg ezzel egyenértékű? illetve, ha az AMD Overclockal a Turbo Boostot is használni akarom, arra elég?
2015. aug. 8. 15:03
5/8 A kérdező kommentje:
2015. aug. 8. 16:15
6/8 anonim válasza:
7/8 Trevor. válasza:
Sőt, a futár házhoz hozza és csak akkor kell kifizetni, az más kérdés, hogy 2000Ft a szállítási díj, ami valóban nem megérős.
8/8 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm, nem is szúrtam ki, hétfőn el is ugrok. Még egy dolgot nem értek, hogy lehet hogy az ASUS saját programja és egy másik netes 42 fokot mutat, van amelyik csak 30 valamennyit, egy másik már majdnem 90-et? Több érzékelő van? más más helyen?
2015. aug. 8. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!