Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megmarad még a garancia?

Megmarad még a garancia?

Figyelt kérdés

Vennék egy laptopot amind FreeDOS van operációs rendszer van.

Én ha házilag telepítek rá egy Windows 7-et akkor megmarad garancia?

A laptopba 4GB ram van, ha én házilag teszek bele még 4GB ramot akkor megmarad a garancia?

2015. aug. 7. 19:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

azért freeDOS mert te azt raksz rá amit akarsz.

Ha raksz bele külön ramot még a te dolgod, a garancia megmarad. Akkor veszítenéd el, ha szándékosan megrongálnád, vagy pl megpróbálnád belerakni a + ramot és beletörnéd a helyére.

2015. aug. 7. 20:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a laptopoknál csak hivatalos helyen lehet bővíteni. Vagy ez már nincs? Az én Dell N5010-es laptopom is le volt plombálva.
2015. aug. 7. 20:05
 3/14 pinkpancser ***** válasza:
Milyen gép? Mert van aminél a nem szakszervizben történő bontás a gar végét jelenti. Meg azért azt is meg kell nézni, hogy a benne levő ram az 4 vagy 2+2. Mert akkor ha teszel bele még 4-et, akkor csak 6 lesz. Illetve vannak gépek ahol alaplapra intergált memória van, ott nem teszel mellé másikat.
2015. aug. 7. 20:06
 4/14 anonim ***** válasza:
A win7 mehet, a RAM-ra rá kell kérdetni valóban. Az enyémbe lehetett tennem, de telefonon megkérdeztem.
2015. aug. 7. 20:16
 5/14 A kérdező kommentje:
1DB 4es van benne és a media markt ba venném egy Lenovo Z50-75 laptopot.És én venném meg a ramot és én tenném bele.
2015. aug. 7. 20:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha úgy tudsz benne RAM-ot bővíteni,hogy ez nem jár látható nyomokkal (nem tépsz fel matricát stb),akkor kicserélheted,egyébként szakszervízbe vinném.
2015. aug. 7. 20:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 7. 21:00
 8/14 pinkpancser ***** válasza:
Ha nincs matrica, az nem jelenti azt, hogy nyom nélkül bontható :) Nem laptoppal foglalkozok, de sokszor vontam már vissza gart hasonló esetben.
2015. aug. 7. 21:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Most komolyan...felhívod a garancia helyet, és megkérdezed. Mit kell ezen cicózni...:)
2015. aug. 7. 21:45
 10/14 anonim ***** válasza:

#8 Az elég bunkóság. Elég baj az XD

Nem, ha win7-et raksz fel rá, nem megy el a gari. A ram ügye már kérdéses, erre tényleg rá kell kérdezni. De ez nem csak a bót'tól függ, a gyártótól is infót kell kérni.

2015. aug. 8. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!