Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan működik helyesen egy...

Hogyan működik helyesen egy hangkártya?

Figyelt kérdés

5.1-es hangszett, szerintem ennek semmi baja nincsen, mégpedig azért mert...

A mélynyomóból 3 jack dugó jön ki, egy felel a basszusért és a centerért, 1 jack két kicsinek, meg még 1 jack másik 2 kicsinek.

A hangkártyámba már végig dugdostam a kábeleket összevissza, de mindig csak kettő szól mindig ezekben a párosításokban. Tehát az összes hangszóró működik, kábelekkel nincs gond.

Marad a hangkártya amit még sose kellett bizgerálnom.

Mindig csak akkor szólalnak meg a bizonyos hangszórók ha a zöld lyukba dugom a vezetéket. Semelyik más nem működik.

Gondolom nem így kéne működnie...

A kérdésem a következő, hogy a hangkártya rossz vagy a szoftverrel van gond?

Windows 8.1-em van, de már win7-nél se ment.

Ha a hangkártya a hiba forrása milyet kell vennem? (legolcsóbbat) Alaplapom: Asus P7P55 LX

2015. aug. 6. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*am hivatalos asus supportról van a link, mosom kezeimet.. :D
2015. aug. 6. 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Cseréld le a hangkártyát.
2015. aug. 6. 21:46
 13/15 A kérdező kommentje:

A windows megoldotta helyettem

Kiírta hogy probléma a betöltés közben és hogy vissza fogja állítani a gépet egy korábbi állapotára és hogy törlődhetnek az utoljára telepített programok

Leokéztam és megjavult :D

Szóval a tesztnél tökéletesen működik a hang de sehol máshol nem megy, akkor mi lehet a megoldás?

Youtube-os videót le tud játszani 5.1-el?

Mert ott is van elvileg teszt de nekem akkor is csak egy hangszóró megy :D

Apám de megbonyolítják...

2015. aug. 6. 21:52
 14/15 A kérdező kommentje:

Sikerült mindent beállítani már csak azzal van gond hogy a két hátsó helyett is a két első megy.

A két hátsó csak a teszt során szólal meg, egyébként bármit próbálok az nem ad ki hangot.

2015. aug. 7. 08:19
 15/15 A kérdező kommentje:

SPLASH PRO EX

Ez megoldotta :)

Köszönöm a segítségeket!

2015. aug. 7. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!