IceHunter kérdése:
Milyen processzor hűtő hűtené le egy AMD FX-6200-at, még nyáron is?
Figyelt kérdés
10.000ezerFt a keret, de az lenne a legjobb, ha lejjebb lenne.2015. aug. 6. 19:41
1/9 Trevor. válasza:
De komolyan mondom, rajtad kívül nem ismerek még egy olyan embert, aki ennyire aggódna a hőfokok miatt :D
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :3
2015. aug. 6. 19:59
3/9 A kérdező kommentje:
Biztosan lehűteni rendesen?
2015. aug. 6. 19:59
4/9 anonim válasza:
nekem ilyen hűt egy fx 8350-et,és még most a nagy melegekbe sincs túlmelegedés.
6/9 A kérdező kommentje:
Arra van lehetőség, hogy a másik oldalára tegyünk egy ventilátort? Ha igen, akkor hogy kéne?
2015. aug. 6. 20:06
7/9 anonim válasza:
A két ventis megoldás kb 1-2 fok-ot tudna lejjebb vinni a hőmérsékletből max
8/9 anonim válasza:
A TX3-nál sokkal jobb a 212. Nekem volt TX3 és most egy 212 plus dolgozik. Jelenleg egy tuningolt FX-6300 procit tart hűvösen úgy, hogy még halk is!
9/9 A kérdező kommentje:
Értem, csak az a baj, hogy az ismerősöm gépe, és az lenne a legjobb, ha egy másik ventit tennék a hűtő másik felére, csak nem tudom, hogy kell ráeszeretlni.
2015. aug. 6. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!