Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért romlott el mind a 3 HDD...

Miért romlott el mind a 3 HDD a Windows 10 miatt?

Figyelt kérdés
Régebben mikor Tech Prev volt felraktam a Win 10 et 2 gépre is, és nem is volt vele semmi gond. Viszont mikor kikapcsoltam, és aztán vissza, nem ismerte fel a HDD-t az SSD mellett (az SSD re ment fel a rendszer). Ezt minden merevlemeznél eljátszotta. Az első után már csak IDE HDD-kre raktam fel a másik gépen, de már mondtam hogy minden odalett. Most júl. 30.-án ismét megpróbálkoztam vele, de ezt nem ütötte ki, egyszerűen csak nem bootolt be, akármennyit vártam, semmi. Próbálgattam újraindítgatni meg minden, és egyszer feldobott egy feliratot, miszerint valami rosszul van beállítva a BIOS ban, ezért egy gombnyomással vissza tudom állítani alap helyzetbe. Ez megtörtént, a BIOS visszaállt, és a Windows elindult. De a régebbi merevlemezekkel nem tudok mit csinálni. Mindegy, engem nem is azok érdekelnek, hanem hogy ezt miért csinálja? Úgy tűnik hogy csak én szembesültem eddig ezzel a problémával. Egyébként tiszta telepítés volt. Szóval segítség kellene mit csináltam rosszul.

2015. aug. 6. 18:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lehet nem érthető annyira, a lényeg hogy fent volt 2 gépen is, és ugyanaz a hiba állt elő 3 különböző merevlemezen is.
2015. aug. 6. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért akarsz olyan régi gépre Windows 10-et?
2015. aug. 6. 19:15
 3/11 A kérdező kommentje:

Alaplap: Asus P7H55

Processzor: Intel Core i5 750

RAM: 8GB Corsair DDR3 1333MHz

VGA: Gigabyte Radeon HD 7770

Táp: Thermaltake 550W. - ?

HDD: WD Blue 1TB SATA 3

SSD: Kingston 94GB SATA 2

Szerintem semmi baj nincs vele.

2015. aug. 6. 19:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Tudod mi az az IDE HDD? 1000 éves vinyó ami még a sata előtt volt azzal a 7 centi vastag szalagkábellel.
2015. aug. 6. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy letörölted a partíciókat a telepítő elején lévő lemezkezelővel? xD
2015. aug. 6. 20:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom mi az IDE HDD. Nem használtam és kipróbáltam a másik PC n.
2015. aug. 6. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán van betűjelük a meghajtóknak?
2015. aug. 6. 20:33
 8/11 A kérdező kommentje:
C és D. De mindegyiknek van nem?
2015. aug. 6. 22:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Vagy te most arra gondolsz amit nem ismert fel? Azoknak nem volt. Az meg sem jelent.
2015. aug. 6. 22:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Nektek milyen beállításokon van a Bios ha Win10 et használtok?
2015. aug. 6. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!