Igaz lehet e hogy CF kártyát nem szabad formázni NTFS be vagy EXT3 ba, mert rövidül az élettartama?
Figyelt kérdés
Csináltam IDE CF átalakitót és GeexBox ot szeretnék telepiteni CF kártyára és nem értem mi köze az élettartamához hogy mibe van formázva.2010. márc. 8. 07:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem nemigaz. Mindegyik memóriakártya (és/vagy pendrive) élettartama rövidül a használat során, ez természetes, de attól szerintem nem függ, hogy milyen filerendszer van rajta.
2/3 anonim válasza:
Semmi köze a fájlformátumnak az élettartamhoz... Maga a kártya csak annyit lát, hogy írnak-olvasnak róla, fogalma sincs, hogy milyen adatok azok. Márpedig egy FAT-NTFS-EXT3 fájlrendszernél ugyanúgy bitek és bájtok vannak.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. Akkor megnyugodtam.
2010. márc. 9. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!