Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » R9 270x vapor x-nek elég...

Lord Hidan kérdése:

R9 270x vapor x-nek elég lenne a Cooler Master Elite Power 600W?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki jövőhéten végre megtudnám venni a karit de elég lesz a mostani tápom neki? fx 6300am van mellette és 1x4GB Kingston DDR3 1866MHz HyperX Savage

ezt később duplázni akarom

2015. aug. 6. 00:42
 1/5 BM-Striker ***** válasza:

Nem jó az Elite Power.

Az árából egy jó táp is kijön mia elég egy 270x-hez, pl a Cheftec CTB-450S.

2015. aug. 6. 00:46
 2/5 Trevor. ***** válasza:
Felejtsd el azt a tápot. Hasonló árkategóriában Chieftec CTG-500.
2015. aug. 6. 00:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Érdekes h elolvasni senki se tudja h már megvan a táp
2015. aug. 6. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Én egy r9 280-at vennék. Ne sajnáld rá az a +5000 ft-ot, mert megéri.

Nekem ilyen kártyám volt, 1 év után elpattant és meghalt. Előtte artifactolt, rendesen. Természetesen a kedves pcx kollégái nem találták meg a hibát, így visszaküldték, hogy ez a kártya jó. Belerakom, és 2 óra múlva elszáll az egész. Gép vissza, háát meghalt a kártya. Cseréljük gariban.

Hatalmas a kártya, érdemes megnézni hogy befér-e a gépedbe.

Én ehelyett a kártya helyett egy r7 370 NITRO-t vettem. Igaz kisebb a teljesítménye 5-10-kal de kárpótol a nagyobb VRAM, amiből 3,5GB-ot levesz a GTA V ha mindent használok. Azon felül, olyan szinten lehet húzni hogy hihetetlen. A memória sebességét 5xxx Mhz-ről fel lehet húzni egészen 8xxx Mhz-ig. A GPU órajele 11xx-ről 1800-ig húzható. Nagyon jó kártya, és kisebb is.

én a helyedben elgondolkodnék egy r7 370 NITRO-n vagy egy r9 280-on

2015. aug. 6. 09:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ

Ezzel csak a gond h használtan vennék de úgy néz ki lehet össze se jön így marad a sima r9 270x ami használtan garanciával elég jó árban megy tápomnak is kedvezőbb lenne de azért köszi :)

2015. aug. 6. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!