R9 270x vapor x-nek elég lenne a Cooler Master Elite Power 600W?
Úgy néz ki jövőhéten végre megtudnám venni a karit de elég lesz a mostani tápom neki? fx 6300am van mellette és 1x4GB Kingston DDR3 1866MHz HyperX Savage
ezt később duplázni akarom
Nem jó az Elite Power.
Az árából egy jó táp is kijön mia elég egy 270x-hez, pl a Cheftec CTB-450S.
Én egy r9 280-at vennék. Ne sajnáld rá az a +5000 ft-ot, mert megéri.
Nekem ilyen kártyám volt, 1 év után elpattant és meghalt. Előtte artifactolt, rendesen. Természetesen a kedves pcx kollégái nem találták meg a hibát, így visszaküldték, hogy ez a kártya jó. Belerakom, és 2 óra múlva elszáll az egész. Gép vissza, háát meghalt a kártya. Cseréljük gariban.
Hatalmas a kártya, érdemes megnézni hogy befér-e a gépedbe.
Én ehelyett a kártya helyett egy r7 370 NITRO-t vettem. Igaz kisebb a teljesítménye 5-10-kal de kárpótol a nagyobb VRAM, amiből 3,5GB-ot levesz a GTA V ha mindent használok. Azon felül, olyan szinten lehet húzni hogy hihetetlen. A memória sebességét 5xxx Mhz-ről fel lehet húzni egészen 8xxx Mhz-ig. A GPU órajele 11xx-ről 1800-ig húzható. Nagyon jó kártya, és kisebb is.
én a helyedben elgondolkodnék egy r7 370 NITRO-n vagy egy r9 280-on
Köszi a választ
Ezzel csak a gond h használtan vennék de úgy néz ki lehet össze se jön így marad a sima r9 270x ami használtan garanciával elég jó árban megy tápomnak is kedvezőbb lenne de azért köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!