Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vásárlás előtt vagyok,...

Lakod Dezső kérdése:

Laptop vásárlás előtt vagyok, vélemények?

Figyelt kérdés
Sziasztok, laptop vásárlás előtt állok, csak nem nagyon tudom, hogy milyet vegyek, elsőnek is ASUS jön szóba, ha minőségre gondolok, bár nem tudom laptopoknál melyik még jó, 150 ezer a max, 5 ezer + / - , milyen laptopot ajánlotok?

#márka #HP #Asus #Dell #Acer #laptop vásárlás #laptop #laptop vásárlás előtt vagyok
2015. aug. 5. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Használt üzleti gép.
2015. aug. 5. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mire használod , ha csak netezésre akkor 100alatt is találsz , ha meg 1-2 kisebb igényű játékra akkor 140felett gondolkodj.
2015. aug. 5. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
használtat semmi féle képpen sem fogok venni, netezésre, filmnézése és játékra, de nem új játékokkal szeretnék játsznai, csgo, company of heroes, wot hasonlók
2015. aug. 5. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ennyiért egy komolyabb használt gép tartósabb lenne, mint amit újonnan tudsz venni, de te tudod.
2015. aug. 5. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Fujitsu Lifebook A544 ha sikerül belefutsz annyiért, az jó vétel.
2015. aug. 5. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!