Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a konfighoz milyen...

Ehhez a konfighoz milyen alaplapot és tápot ajánlotok? És jó szerintetek ez a gép?

Figyelt kérdés

proci: AMD Phenom II X4 810

videókrátya: ATI HD5770 512Mb

memória: 2X 2GB Kingston DDR3 1333Mhz

HDD: Seagate 500Gb 32mb

monitor: Benq G2220HD 22'

2010. márc. 7. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hát lehet hogy specben nem igazán térnek el, de teszteredményekben se nagyon, inkább a tuningolhatóság ami pozitívum lehet, bár egy mezei felhasználó nem igazán tuningol.

kompatibilitásról meg csak annyit, hogy nyílván olyan vasat kell összeválogatni ami megfelelő lesz, nyílván egy trabant mercedes motorral nem úgy muzsikál mint egy gyári mercedes. tehát gagyi szar alaplapba nyílván nem tesz egy értékben háromszor annyiba kerülő RAM-ot.

mindamellett a Kingston se rossz, de szerintem megéri a plusz pár ezer forintot komolyabb RAM-ba fektetni. ezért kell teszteket olvasni a neten, vagy szaklapokban!

2010. márc. 9. 16:30
 12/14 anonim ***** válasza:

A gép amit kinéztél elég ütős!

Viszont mint említettem, egy Phenom II 955 Black Edition SOKKAL jobb vásár, mint a 810!

Alaplapnak Gigabyte GA-MA770T-UD3 vagy GA-MA770T-UD3P - az előbbinek csak 4+1, az utóbbinak már 8+2 fázisú a tápellátása, de mindössze ennyi a különbség kb. Mindkettő igen jó deszka ha nincs szükséget integrált videókártyára és CrossFire-re.

Táp témában én is igen bátran ajánlom a Corsair VX550W-t, mivel nekem is ilyen hajtja a vasat és rettentően meg vagyok vele elégedve! De a Coolermaster Realpower 520W-os moduláris tápja sem rossz, olyan van haveromnak.

Nálam ezt a konfigot hajtja a corsair:

GA-MA770-UD3

Phenom II 955 BE

2x2GB Geil Value 800Mhz DDR2

GeForce 9800GTX+

+TV tuner

+2db HDD

+2db ODD

És lazán bírja! Még bővíthetném is, ha lenne mivel.

2010. márc. 10. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:
említették* - elírtam, bocsi
2010. márc. 10. 23:34
 14/14 anonim válasza:
Sztem menj fel az edigital.hu-ra,ott tudsz böngészni az alkatrészek között:)És szerintem nem is olyan drágák:)
2010. márc. 11. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!