Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia Optimus hiba Windows...

Nvidia Optimus hiba Windows 10 frissítés után?

Figyelt kérdés

Van egy Packard Bell Easy Note TK85-ös laptopom, benne egy GeForce 610M (1Gb) videókarival, és az i3 380M processzorba ágyazott Intel HD grafikus kártyával. Az Nvidia Optimus technológia eddig tök jól működött, nagyobb teljesítményt igénylő programoknál az erősebb kártyát használta. A napokban feltettem a Windows 10-et, (8.1-ről frissítve) és azóta gyakorlatilag használhatatlan a gép. Ha a dedikált kártyával szeretnék programot indítani, egész egyszerűen azelőtt leáll a program működése, mielőtt egyáltalán elindulna. Létkérdés, hogy tudjam használni a gépet, rövid ideig vagyok Magyarországon és az alatt sokat kell dolgoznom olyan programokkal, melyekhez kell az erősebb kártya.

Természetesen frissítettem az Nvidia kártya illesztőprogramját a Windows 10-re kiadott WHQL verzióra. (353.62 - July 29)

Bármi ötlet amivel ezt gyorsan fixálni lehetne?

2015. aug. 4. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
packard bell honlapjáról szedd le az inteles és nvidiás meghajtókat win10-hez (+a chipset se árt, asszem azzal telepíti az optimushoz a dolgokat, de most nem vagyok benne 100%-ig biztos).
2015. aug. 4. 19:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez a szép a történetben, hogy a PB honlapon maximum Win7-re vannak illesztőprogramok. Semmi win10.
2015. aug. 4. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
nos.. akkor frissíted a munkára használt gépedet egy alig egy hetes instabill oprendszerre, amihez nincs hivatalos támogatás? Értem.. Mondanám, hogy rakd vissza a 8.1-et, de lehet nagyobb gányt csinálna, a sztorikat olvasgatva, főleg ha eredeti. Nincs jobb tippem, winupdate, nvidia honlap folyamatos nézegetése, de a kártyád elég régi, nem biztos, hogy lesz javítva. Esetleg nézd meg a naplófájlt, hogy pontosan milyen hibára vonatkozva állnak le a programok, akkor többet fogsz tudni.
2015. aug. 4. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!