Nvidia Optimus hiba Windows 10 frissítés után?
Van egy Packard Bell Easy Note TK85-ös laptopom, benne egy GeForce 610M (1Gb) videókarival, és az i3 380M processzorba ágyazott Intel HD grafikus kártyával. Az Nvidia Optimus technológia eddig tök jól működött, nagyobb teljesítményt igénylő programoknál az erősebb kártyát használta. A napokban feltettem a Windows 10-et, (8.1-ről frissítve) és azóta gyakorlatilag használhatatlan a gép. Ha a dedikált kártyával szeretnék programot indítani, egész egyszerűen azelőtt leáll a program működése, mielőtt egyáltalán elindulna. Létkérdés, hogy tudjam használni a gépet, rövid ideig vagyok Magyarországon és az alatt sokat kell dolgoznom olyan programokkal, melyekhez kell az erősebb kártya.
Természetesen frissítettem az Nvidia kártya illesztőprogramját a Windows 10-re kiadott WHQL verzióra. (353.62 - July 29)
Bármi ötlet amivel ezt gyorsan fixálni lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!