Elviszi ez a laptop a GTA 5-öt?
Figyelt kérdés
-legalább közepes beállításon?
Ultrabook - Intel Core i7 4510 Haswell, 4GB RAM DDR3L, NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB, sshd 1TB + 8GB, Windows 8.1 64-bit
2015. aug. 3. 16:24
1/8 anonim válasza:
igen, valószínűleg elfogja vinni normál beállítások mellett.
2/8 szántóvető válasza:
valószínűleg elviszi de rendesen megizzasztja majd a gépedet.
3/8 A kérdező kommentje:
mit jelent pontosan az, hogy megizzasztja ??
2015. aug. 3. 17:21
4/8 anonim válasza:
ha van benne egy jó hűtés (bár notebook-nál nemtudom mennyire jól van ez megoldva) akkor nem fog.
5/8 szántóvető válasza:
a cpu nem túl erős,maxon vagy max közelében fog pörögni hogy elboldoguljon a progival medium beállítás mellett.
6/8 A kérdező kommentje:
azt hittem az i7-es procika legjobbak
2015. aug. 3. 18:02
7/8 anonim válasza:
Azok a legjobbak de ez egy 2ghz-es proci és nem biztos hogy tudod feljebb húzni és ha tudnád is nincs meg a megfelelő hűtés hozzá.
8/8 anonim válasza:
"azt hittem az i7-es procika legjobbak"
Jó, de ez laptop!
"Ultrabook - Intel Core i7 4510 Haswell, 4GB RAM DDR3L, NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB, sshd 1TB + 8GB, Windows 8.1 64-bit"
Én vennék bele még 4gb ramot, mert ez így elég aránytalan. 4 giga, plusz i7? Ezek a multis sz*r konfigok... :( :) :'( :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!