Lehetséges egy nyomtató szoftverét átprogramozni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a különféle nyomtatókat úgy programozzák, hogy bizonyos számú oldal után ne működjenek tovább. Az én HP Photosmart nyomtatóm tegnap az első 2 oldal nyomtatása után kiírta, hogy sérülésveszély miatt kikapcsolás, és leállt. A papírt rendben kiadta. Utána felhívtam a HP márkaszervízt, ahol azt ajánlották, hogy próbáljak másolást csinálni, ami simán ment. Ezek után nekem egyre gyanúsabb, hogy arról lehet szó, amit fentebb írtam. Ráadásul nem is hajlandók foglalkozni vele, mert már nem garanciális (kb.3 éves lehet), adtak egy címet, ahol 4000Ft csak az, ha megmutatom nekik. Mivel összesen kb.10000Ft-ért vettem egy Office Depot-ban, nincs kedvem ugyanennyit rákölteni, de az is lehet, hogy nem is tudnak mit kezdeni vele.#nyomtatószoftver #programozott leállás
2015. aug. 3. 14:06
1/1 anonim válasza:
Szerintem maga a hardver a rossz, vagyis kuka.
Ha jól értelmezem te azt a szoftvert akarod átírni, mi a "nyomtatóban" van. Ez nem lehetséges (legalábbis úgy tudom).
Ha azt gyanítod hogy a gépen van a baj akkor dugd rá egy másikra.
Ha javítható, akkor vidd el egy emberhez, aki nem hivatásosan ezzel foglalkozik, de ért hozzá. Ha olcsóbb mint az amit adtak mindenképp megéri, mert ha elrontja nem tudod használni, ha meg nem viszed el akkor sem. (én ezt tenném)
De leginkább azt ajánlom hogy vegyél egy újat! Nézelődj : [link] (a rendezésnél beállíthatod az "Értékelést", és akkor a felhasználók által legjobbra értékelt lesz elöl)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!