Mi baja a HP nyomtatómnak? F4580 tintasugaras?
Figyelt kérdés
Nincs benne patron. Ha bekapcsolom, akkor a patron tartó szán elindul balra végállásig, majd jobbra. Amint a jobboldali végpontra ér egy fogaskerék elkezd forogni de ilyen hangos kerregő, kattogó hangot hallok (olyat, mindtha a fogaskerék fogai akadnának valamiben. Ez kb úgy 3-4 másodpercig. Ezután a patrontartó szán középre érkezik. Ez lehet csak amiatt, mert nincs benne patron, vagy pedig ez hibára utal? (kaptam és nincs is hozzá patronom. De nem akarok venni, míg nem tudom, hogy működik)#nyomtató #HPF4580
2015. aug. 3. 13:47
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám régebben, de nem tudom hogy ezzel a típussal -e. Elvittem a boltba ahol vettem. Kuka. Biztos hogy valami nem jó, ne is kapcsold be.
Neked is azt javaslom, mint akinek előzőleg válaszoltam: próbáld meg megjavítattni, de ha nem megy: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a hiba okát. (hátha valakit érdekel) A festéklehúzó kocsi mechanikája volt gyenge és nem húzta rendesen hátra a kocsit. Egy befőttes gumi segítségével megoldottam.
2016. márc. 25. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!