Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebook 100ezerig?

Notebook 100ezerig?

Figyelt kérdés

Üdv!Netezésre filmnézésre kellene.Semmi komoly program vagy játék.Ilyen összegért ez jó választás lenne?

Vagy van jobb választás?

[link]

2015. aug. 2. 19:35
 1/2 anonim válasza:
Szia. Énis most akarok venni, kb ugyna ennyit szánnékrá ugyan ezeket csinálnám rajta. Mindenki szerint ennyiért a használt a jó választás. De majd jönnek az okosak és megmondják hogy van ez, nem értek én hozzá :) Ajánlom a Prohardveren a "milyen notebookot vegyek" forumot. ott segítenek neked a hozzáértők. :)
2015. aug. 2. 21:43
 2/2 anonim válasza:
szia. első vagyok. megvettem a notebookot. HP Elitebook 8460p, használtan 80 ezer forintért. nagyon király, mintha uj lenne. nem hittem el mennyire jó állapotban van, sehol 1 karc, zuzodás. gyors, minden ugy müködik mintha uj lenne, pedig 3 éves gép. 3éve 360 ezer ft!!! volt, most 80. Netre,skypra,sulis dolgokra használom. www.laptopsystem.hu-ról rendeltem, fél év garancia. 14". nekem nagyon bejön,kicsit féltem tőle, bevallom,de jobb választás volt mint ugyan ennyiér egy ujat venni, mert az uj nem tudna ilyen sok mindent.:) ha kérdésed van irj bátran!
2015. aug. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!