GTX980-ból melyiket? A "GAMING" szó megér 10. 000Ft-ot?
Tudom, hogy a "gaming" csak jól mutat, meg palifogó.
[link] - innen keresek GTX980-t, tehát nem üzletből (ahogy eddig sem onnan vettem). Szóval az itteni árak a mérvadóak számomra.
A Gigabyte GTX980 G1 Gaminget néztem, de ha csak az eggyel "rosszabbat" nézem, akkor az 9.000Ft-al olcsóbb. Az MSI-nél ugyanez a helyzet.
A véleményeteket/tanácsotokat szeretném kérni abban, hogy szerintetek melyiket lenne érdemesebb vennem. Még a GTX970 is szóba jöhet. Nyugodtan írjátok le a gondolataitokat.
Húzni soha nem szoktam semmit, mindig úgy szeretek választani, hogy ne kelljen hozzányúlni(meg azért ne legyen olyan hangos), de a játékoknál azért legyen 30FPS. A 60FPS nálam nem kritérium.
Vásároltam már LeC-től, úgyhogy tudom, hogy megbízható :) Nem most kezdte az ipart. (ahogy a többi hardveraprós sem)
Radeont soha többet nem veszek. Játékra alkalmatlan(nekem) és zabálja az áramot.(voltak nVidia kártyáim és több Radeonom is) Inkább most költök többet.
Legutóbb is csak azért vettem Radeont, mert kellett egy VGA és olcsóbb is volt, de most elég sokat kerestem 2 hónap alatt, így nem gond egy GTX980.
Azért írtam zárójelben, hogy NEKEM alkalmatlan. Nem hozott egyik VGA sem olyan teljesítményt, mint amit vártam. Gyorsan elavultak.
Hasonlítsd össze kicsit a kártyák fogyasztását és meglátod, hogy miről beszélek. Ma már elég fontos az, hogy mennyit eszik. Ha az FX-8150-es procim még meglenne és hozzá vennék egy R9 390X VGA-t, akkor a mostani tápom nem biztos, hogy elég lenne. (XFX TS 550W)
Nekem az nVidia mindig is jobb volt. Csak hát az ár az, ami miatt inkább a Radeonok felé fordultam.
Köszönöm mindenkinek a válaszát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!