Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen configot vegyek?

Milyen configot vegyek?

Figyelt kérdés

Üdv az lenne a kérdésem hogy ti programozásra milyen configot vennetek. Ha kérhetem komplett gepeket irjatok be. Ami futna egy devserver, notepad++, neha neha egy kis fotobolt :) , soksok google chrome ablak. Es a film a hatterbe. (Ket 24 es monitor)

A válaszomat köszi

2015. aug. 2. 06:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Mekkora a keret?

Az elvárásaidhoz nem kell túl erős gép, 8gb ram elég annyi tabhoz, hogy már a kezdőbetűket se írja ki a böngésző, cpu ból nem árt minél erősebb, vga nem kimondottan fontos(már ha nem pl shaderekkel akarsz foglalkozni).

Notepad++ t meg felejtsd el egy életre, bármilyen nyelvről is van szó. Sublime a létező legjobb editor, ha okosabb lenne már helyetted kódolna.

2015. aug. 2. 06:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszi. Kb 200 ezer. Es mar hozzaszoktam a notepad++ hoz.

Tudom hogy nincs nagy gepigenye ezeknek szoval nem kell ra eromu de erdekel a velemenyetek ;)

2015. aug. 2. 07:27
 3/3 anonim ***** válasza:
970-nél még megérte, 980nál már rajtad áll. Annyi bónuszt nem fog adni szerintem.
2015. aug. 2. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!