Újonnan berakott HDD-re nagyon lassan tölt le dolgokat. Mi a megoldás?
Sziasztok!
Van egy Win8.1es gépem, amit kb 2 hete raktam össze. Mivel nem voltam itthon, nem vettem bele hdd-t, csak ssd volt benne. Ezzel nincs semmi probléma, gyors meg minden. Aztán vettem egy WD Red hdd-t, amit be is kötöttem. A Win8 az ssd-n van, az 1 Tb-os hdd meg külön, nincs szétparticionálva, csak ott van D meghajtóként 1 Tb egyben. A mai nap le akartam tölteni pár dolgot, és a D meghajtóra akartam tenni. Vmiért nagyon lassan tölti le a dolgokat a HDD-re. Először azt hittem h rossz a net, de utána kipróbáltam az SSD-n is, de ott jó volt, hozta a megadott letöltési sebességet, még a D-re kb 8kb/s-al tölt le, se fel, se le. Van vkinek vmi ötlete, h ez miért lehet? Kell vmit csinálni pluszba a HDD-vel, h normálisan töltsön? A HDD 100%os, nincs semmi baja
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!