Prototype53 kérdése:
Miért nem érzékeli a gép ha berakok egy DVD-t?
Figyelt kérdés
Ma raktam fel a Windows 8.1-et mivel már kezdett lassulni a gépem. Eddig Windows 7 volt fent. Windows 7-en még tökéletesen működött a DVD beolvasó de most valamiért nem működik a 8.1-en. Először a videókártya driver DVD-t nem érzékelte de azután észrevettem ,hogy semmi mást sem. Ha berakok egy DVD-t akkor pörgeti de a fájlkezelőben nem jelenik meg a DVD. Valami ötlet ,hogy miért lehet ez?2015. júl. 30. 19:14
1/6 anonim válasza:
-Biosban nem állítottál el semmit telepítés előtt, pl elsődleges boot, stb. ?
-Maga a meghajtó megjelenik a fájlkezelőben?
-Nem sérültek a lemezek? Driver DVD-t pedig felejtsd el mert ezeréves verziók vannak rajtuk, neten újabbat tölthetsz le a gyártó oldaláról.
-Lehet hogy pont most halt meg a fej a DVD-ben?
-Volt külön driver a DVD olvasódhoz?
Más hirtelen nem jut eszembe.
2/6 anonim válasza:
Esetleg kihúzódott a Sata kábel az olvasóból.
3/6 anonim válasza:
Esetleg nem telepítettél fel sata drivert, lehet hogy némely gépnél nem ismeri fel.
4/6 A kérdező kommentje:
Nos. Nem állítottam semmit. Amint elmondtam fél órája még jó volt mielőtt ráraktam a 8.1-est. A DVD-k sem sérültek mivel csak 1x voltak használva. És ezekből a DVD-k ből is csak a processzor driver kellene de azt sajnos az interneten nem találom sehol (AMD Fx-6350) Kihúzódni semmi nem húzódhatott ki a számítógépben.
2015. júl. 30. 19:29
5/6 anonim válasza:
Elvileg szó nélkül működnie kéne de azt nem írtad le hogy az egész dvd meghajtót nem látja vagy csak a lemezt? Tisztán telepítetted a rendszert, vagy frissítetted a Windows 7-et?
6/6 A kérdező kommentje:
A meghajtót tökéletesen érzékeli. Csakis a DVD-ket nem.
2015. júl. 31. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!