Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » XBOX 360-ra vannak olyan...

XBOX 360-ra vannak olyan játékok, amivel egy 6 éves kisfiú játszhat?

Figyelt kérdés

Eddig csak a kiszuperált laptopomon flash-es játékokat játszott néha az inteneten. De a kisbarátja családjának van XBOX-a, és valami autós játékért odavan.

Most lesz a szülinapja. Ha a családban mindenki beszállna, meg tudnánk venni, de tájékozatlan vagyok, hogy vannak-e olyan játékok, amivel nem csak vadulni és lőni lehet?

2015. júl. 30. 11:52
 1/7 KingReider válasza:
100%
Need for speed vagy forza horizont
2015. júl. 30. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Autós játékokon túl a lego játékokra nézz rá, vagy ott a disney infinity is.
2015. júl. 30. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
esetleg később kinect-et is lehet hozzá, akkor tud majd ugrálni is
2015. júl. 30. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
én nem költenék ilyen hülyeségekre mint ez a kinekt, inkább játszanék én a gyerekkel kint, nem úgy nevelném mint mások, hogy ugyanolyan telefonnyomkodós tucat nyomi zabigyerek legyen mint a többi.
2015. júl. 30. 12:37
 5/7 Bence2601 ***** válasza:
Szerintem egy 6 éves gyerek keze még kicsi és nem szokott hozzá az xbox kontrolleréhez és nekimenne mondjuk autós játékban mindig a falnak vagy ilyenek és az xbox kontrollere azt sem tudom hogyan férne a kezében úgy hogy kényelmesen tudja nyomni a gombokat inkább telefont adj neki, az kisebb és elég sok olyan játék van rá ami nem lövöldözős meg agresszív (tudom xboxra sem mindegyik lövöldözős és hogy van ami kisebbeknek is van). Az xbox kb 50 ezer+játékok (esetleg még kinect) a telefon mondjuk 40 ezer és ingyen van a játékok nagy része, ebből kifolyólag olcsóbb is. Xbox 360 esetleg 10 éves kortól vagy idősebb korosztályban mert akkor már olvasni is tud meg a kezében kényelmesebb a kontroller. Ja és ha telefon akkor androidosat, arra van a legtöbb játék! :)
2015. júl. 30. 13:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket.

Tulajdonképpen #4-esnek is igaza van. Hál'istennek nem kockul sokat, de azt sem akarom, hogy abszolút analfabéta legyen ilyen téren. Egy XXI. századi gyerekhez hozzátartozik, hogy úgy nőjön fel, ezekkel a kütyükkel összeismerkedik. Az XBOX helyett a telefon is nagyon jó ötlet, komoly mérlegelést igényel.

Még egyszer köszönöm mindnyájótoknak!

2015. júl. 30. 13:29
 7/7 KingReider válasza:

Nincs mit es a konzolvilág.hu oldalon

is nezelodj ott keress ra erre a jatekra

2015. júl. 31. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!