Meg lehet javíttatni?
Elrepedt, eltört a laptopom kivül is belül is, annyira szorult, ill. olyan erővel kellett le és felnyitni, hogy nem bírta a monitor műanyag kerete,"maszkja".
Ilyen állapotban meg le se tudom csukni.
Meg lehet ezt ragasztani valahogy,vagy cserélni kell az egész monitorházat?
Hát valszeg meglehet csinálni:)
De ne házilag szerintem.
Egy jó helyet kell találni, mert valszeg csak a monitorkeretet ill. a felső lapot kell kicserélni.
Ha a kijelző nem tört el akk olyan 10-15 ezerből megúszod elvileg, ha jo helyen csinálják(:
De még a ,,zsanért" is belehetne olajozni, mert szerintem az miatt akad:/
Remélem segítettem, sok sikert:
Ice:)
Köszi a választ, igazából nem probléma a 10-15 ezer, inkább az, hogyha ki kellene dobni az egészet emiatt..
Arra én is gondoltam, hogy a zsanérral valamit kezdeni kell, mert újra eltörik, de nem tudtam, hogy szabad e olajozni, vagy van valami rejtett csavar amivel meghúzzák, és azon kell engedni esetleg?..
hmmm.
Hát érzéssel lehet rá tenni 1 kis olajat(1 csepp bőven elég).
Tuti nem kell kidobni az egészet.
Ha meg nincs hozzá alkatrész (amit kétlek) akkor meg 1 donor laptop-ot kell venni az lehet húzosabb icit:/
Sztem mindenféleképpen vidd el szervizbe ott majd mondják h mi lesz. Nagyjából ezekkel kell számolnod:)
Üdv: Ice;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!