Choder10 kérdése:
Miért laggol a gépem?
Figyelt kérdés
A próbléma 1 hete kezdődött amikor leültünk a barátommal
dead space 3 -al játszani,a játék simán ment 60 fps-el,viszont 5-10 perc után 60 fps helyett 2 lett.Ekkor windows 7-et használtam és mivel elég régóta ezért gondoltam hogy valami program lassítja mert eléggé sok minden volt fent rajta.Ezért hát tegnap feltelepítettem egy windows 8.1 -et
Tesztelem rajta egy pár játékot,és ugyanazt csinálta.
Lehetséges hogy felmelegedik a gépem és ezért laggol?
Válaszotokat köszönöm.
(Van olyan játék ami nem kezd laggolni pl:cs:go)
Gépem:AMD athlon(tm) 9600 quad-core 2,31 Ghz
4GB ram
nvidia 9500gt (512mb) (Cserélve lesz)
2015. júl. 29. 11:56
1/2 anonim válasza:
Több mint valószínű hogy a melegedés a gond. MSI Afterburnerrel nézd meg játék közbe mennyire mennek fel a hőmérsékletek.
2/2 A kérdező kommentje:
Rájöttem,új videókártyát kell vennem mert ma szétszedtem a gépem és a videókártyám kb 80-10 C.fokos volt.Teszteltem és nem működik a ventillátora.
2015. júl. 29. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!