Miért nem ismeri fel a külső hdd a gép? (lg smart tv re kötöttem azóta nem működik)
Figyelt kérdés
Előtte jó volt rá csatlakoztattam a smart tv re LG azóta nem ismeri fel a számítógép. Help pls.2015. júl. 28. 20:19
1/16 anonim válasza:
Nyomj Win+R-t. Megjelenik a Futtatás ablak. Írd be:
devmgmt.msc
A listában szerepel a külső HDD? Nem ír hibát?
Nyomj Win+R-t. Megjelenik a Futtatás ablak. Írd be:
diskmgmt.msc
A listában megtalálható a merevlemezed és a hozzá tartozó partíciók? Milyen típusúak?
A merevlemez tápellátása megfelelő?
2/16 A kérdező kommentje:
My Passport Ultra 500gb
2015. júl. 28. 21:46
3/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy magát az eszközt fel fedezi tudja hogy mien típusú a gép, de nem adja be ahova rá tudom tenni a dolgokat. De a tévén tökéletesen működik.
2015. júl. 28. 21:49
4/16 anonim válasza:
Ezért kellene megnézni azokat a dolgokat, amiket írtam az előző hozzászólásomban, és megválaszolni a kérdéseimet. Vagy ha képet küldesz az ablakokról, nekem az is jó.
8/16 anonim válasza:
Jó lett volna egy teljes kép erről az ablakról, mert nem látszik minden rajta. A fenti listában van egy 465 GB-os partíció. Mivel nem látom a partíció típusát, ezért nem vagyok benne biztos, hogy az alábbi javaslatom után használható lesz.
Kattints rá jobb gombbal, majd "Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása". Rendelj hozzá egy általad választott betűjelet, majd az Ok-ra kattintva zárd az ablakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!