CRT tv monitorként?
Figyelt kérdés
Van egy számítógépem, azon van dvi, vga és svideo kimenet, van egy kis crt tv-m, azon pedig euroscart vagy rca vagy koax bemenet van, az lenne a kérdés, ha átalakítóval, vagy svideo-rca, vagy vga-rca átalakítóval a gépet a tv-re kötném, akkor a szöveg mennyire lenne olvasható rajta, azt hallottam, hogy a nagyon kis felbontás miatt nemlenne jó, hozzákötöttem már a gépet csak svideon keresztül egy 27"-os crt tv-hez, azon alig lehetett elolvasni, de ezen a kis tv-n nem lehet jobb a felbontás?2015. júl. 28. 15:16
1/3 A kérdező kommentje:
Egy grundig tv-ről van szó, nemtudom hány "-os, szerintem 20 alatti.
2015. júl. 28. 15:16
2/3 anonim válasza:
A monitorhoz szabott, normál méretű szöveg teljesen olvashatatlan, filmezni/játszani elmegy.
3/3 anonim válasza:
Hát nem nagyon ajánlatos, nem erre vannak optimalizálva. Én még a 82 centis fullhd led tévémet se használom monitorként egyszerűen nem erre van kitalálva, bántja is a szememet, hiszen teljesen más a beállítása, mint egy monitornak, filmnézéshez tökéletes, de netezni, borzalmas ezen is, hát akkor egy 480p, vagy az alatti felbontású CRT-n milyen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!