Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek? (Kérdésed túl...

Mit tegyek? (Kérdésed túl hosszú..

Figyelt kérdés

ma vásároltam egy új videókártyát a régi helyett mind kettő Gtx. Na ugye megmaradt s régebbiről az nvidia driver meg sz nvidia experience. Amikor frissíteni próbálom a legújabb software re az új kártyámat akkor kb a frissítés felénél ki irja a monitor hogy no input és elsötétül az egész képernyő. Mi lehet a probléma illetve a megoldás ?

Lehet az egészet lekéne törölni és újratenni ?

2015. júl. 27. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Még az előző videókártyával le kellett volna törölni a drivereket, betenni az újat, és arra feltelepíteni a frisset.

Szóval most töröld le a videodrivert teljesen, és úgy rakd fel a legújabbat.

2015. júl. 27. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Drivert már az előtt törölnöd kellet volna mielőtt a régi kártyát ki vetted volna.

De igen töröld az egész drivert és úgy tud fel az ujjat.

3/9 anonim ***** válasza:
100%

Látom ugyan azt írtuk egyszerre mindketten csak más fogalmazásban :D

+1 :D

4/9 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok:

Valóban, +1 :D

2015. júl. 27. 18:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Hmm, a mostani probléma az hogy nem sikerül bekapcsolni a gépet.

Vagyis a gép bekapcsol a ventik felpörögnek billentyüzetvilágítás is beindúl. De a monitor azt írja hogy No video Input és entering sleep mode. És elsötétül de a gép nem áll meg. Mit lehetne tenni ?

2015. júl. 27. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Rakd vissza a régi kártyát és csináld úgy ahogy írtuk.

Ha úgy is gond van akkor lehet hibás a kártya.

2015. júl. 27. 19:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Hdmi bemenetelen keresztül tv-vel összekötve működik hibátlanul,lehetséges akkor hogy a vga kábal vagy netán a monitor nem jó ?:)
2015. júl. 27. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát lehet, de rakd fel rendesen a drivert utánna nézd meg monitorral is ha ugyan úgy az a gond akkor kábel csere ha úgy is rossz akkor a monitort nézd meg másik gépnél ha másik gépnél jó akkor a VGA bemenet rossz a kártyán de azt megoldja egy átalakító.
2015. júl. 27. 20:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a segítséget, vissza vittem ahonnan vettem és kiderült hogy a kártya defektes.ezért pár napon belül kapok egy másik ugyan ilyet. :)
2015. júl. 28. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!