Mindegy, hogy SATA-s vagy PATA-s a vinyóm?
Nézzük sorban a kérdéseket:
Igen használható a lap a vinyóval.
Sata kábel kell hozzá, amely így néz ki:
Nem baj ha kétféle vinyót használsz, maximum annyi, hogy bizonyos műveleteknél a lassabb pata periféria miatt nem tudja kihasználni a gyorsabb sata eszköz teljes sebességét. (Szerintem nem is fogod észrevenni.)
Ha van még kérdés, akkor csak bátran. :)
Milyen műveleteket kell végig vinnem, ha tápot, vinyót cserélek, ill. újratelepítem a Windows-t?
2 x 500 giga Samsung kerül a gépbe,az egyiken rajta van már a régi,meghalt vinyórol adatmentett kb. 50 gigányi zenei anyag,főleg cpr. file-ok,zenei projectek.Az a cél, hogy rendszeres adatmentést tudjak ezentúl csinálni a munkáimról, - a legutóbbi mulasztásom 90 ezerbe került - hogy a legcélszerűbb particionálni a két HD-t? A régi vinyók IDE csatolósak voltak, az újjak SATA-sok, de az alaplapom kezeli mindkettőt. Vettem egy új tápot is, ezt egyből "felismeri" a gép?
Köszi a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!