Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet ezt elerni?

Hogy lehet ezt elerni?

Figyelt kérdés

Halottam olyant hogy a telefonnak(mobil) az operacios rendszeret fel lehet torni!? Ismerosom nekem adta a mobiljat mert o vet mast s kiakarom probalni.

Vmi programot vagy utmutatot keresnek ami elvegzi/leirja, hogy mit kel csinalni.

2010. márc. 6. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Hülye vagy fiam, szólj anyádnak cseréljen pelenkát,amúgy meg kizárt dolog mert nem tudom.
2010. márc. 6. 17:01
 2/5 czibles ***** válasza:

mégis milyen telefon?

frissíteni tudod max szerintem.

talán 1-2 módosítást tudsz csinál, de erre ott a google.

2010. márc. 6. 17:05
 3/5 anonim válasza:
mit akarsz az oprendszern buzerálni? egyébként ha Symbianos telód van, akkor azt nem kell feltörni nyílt forráskódú akár te is írhatsz rá programot(kétlem hogy fogsz valaha is) egyéb más oprendszer pl Mac,Android,Windows ugy le van védve hogy az életbe nem fogod feltörni soha
2010. márc. 6. 17:48
 4/5 anonim válasza:
2010. márc. 6. 22:36
 5/5 anonim válasza:
hát igen csak még mindig nem tudjuk hogy a kérdező mit akar feltörni mit akar vele csinálni. sztem inkább egy tucat tojást törjön fel inkább a többit inkább hagyja azokra akik értenek is hozzá
2010. márc. 6. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!