Létezik USB-hez csatlakoztatható lámpa-szerűség?
1. válaszoló: Az ilyen válaszokkal nem segítesz semmit. Ha arra célzol, kerestem már.
2. köszönöm, bár kipróbálás nélkül nehéz lenne dönteni, melyik kell, de jó olcsók legalább!
Épp ez az, hogy üzletben nem nagyon láttam, találomra rendelni meg nem akarnék.
"Az ilyen válaszokkal nem segítesz semmit."
Tökéletesen válaszoltam a kérdésre.
Számomra mindig teljesen nyilvánvaló, hogy nem azért teszik fel az ilyen kérdéseket, hogy igen/nem válaszokat kapjanak rá. Nagyon picit kéne csak az agyad megerőltetni, hogy rájöjj, hogy mit akar kérdezni a kérdező. De akinek nincs agya, annak nehéz.
Lám, a 2. válaszoló értette a kérdést.
Mi a fenének kérdezne valaki ilyet, ha csak az igen/nem válaszra lenne kíváncsi? Én az ilyen kérdésekre is bővebben válaszolok.
Léteznek, persze. Ahogy kérdezők is. Pl a kulcsszavakhoz beírt szavakat a google-be - vagy más tetszőleges keresőbe - beírva egyből választ lehet kapni a kérdésedre.
Innentől kezdve az agymegerőltetést illetve a hülye gyakori felhasználó kérdéskörének elemzését rád bízom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!