Megéri a játékokat 4kban játszani?
Nyilván szebb de ár érték arányban nem biztos h megéri.
Most full hd monitorom van. A pct nemsoká hozzáveszem ezért érdeklődöm.
Szerintem nem. Gyakorlatilag 2db csúcskártya kell hozzá, hogy tisztességesen ki lehessen szolgálni egy 4K monitort. Talán majd 1-2 generáció múlva már egy csúcskártya is képes lesz rá.
Ami a látványt illeti, a nagyobb pixelsűrűség, főleg közelről nézve, márpedig monitort nem 3 méterről nézünk, elég komoly különbség.
A mostani 4k olyan,mint 2-3 éve az ssd.
Kis méretekben van jelen a piacon,és egy vagyon.
mint 3 éve a 32 gb-s ssd-k 12k-ért...
2-3 év múlva már elterjedt lesz,és az akkori 80e ft-os kártya a mostani 290x-et fogja verni vagy minimum megegyezni vele.
De jelenleg még ,ha nem nyert faterod lottón 5 mrd-t és vagy nincs feles 350k-d 2db gtx 980 ti-re akkor 4k-s monitorodon a gameplay fog csak jól futni YT-ról
Hehe
És ha én beérem a full HD-val akkor meddig élvezem a pcmet?
Majd ha lejjebb megy a GTX Titan X/Z akkor azt meg pluszba I7es proci és plusz 8 giga ram.
Akkor azzal a konfiggal meddig játszhatok?
Most a PC 170K a későbbi fejlesztéssel is olcsóbban kijönnék mintha most egy drága gépet vennék.
Az "élvezetekről"...
Nos játszottam én csúcsgépen, maximum grafikával, csili-vili megoldásokkal tűzdelt fika játékkal, aminek nem volt semmi értelme, se mondanivalója, azaz nem kötött le...
Meg játszottam olyan játékkal, ami 320x240-es felbontáson ment, és nem tudtam elszakadni tőle...
Tehát nem a külcsin van a lényeg, mint mondjuk egy nő esetében, ahol kár keresni a belső tartalmakat... :-)
#6 Legalább is ne kisker által összrakott kommersz noname összerakott gépet.
Az említett gép rossz vétel.
#9 Akkor viszont ne általánosíts.
Márkás asztali gépek 99%-ban jók, oda ahova szánták őket.
Ezeknél főleg jó terméktámogatást, és a minőséget kell megfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!