Miért laggolnak rajta a játékok?
Figyelt kérdés
Most vettem egy zsír új gépet. De pl:a Rust,a Forest,a GTA San Andreas laggol. A FIFA 15 Demo-ba az animációknál 15fps. Mi lehet a baj?Egyébként tiszta gyors,a netet is 1mp-alatt behozza,meg minden. Nem értem mi lehet a baj,nem hiszem,hogy bármi is kevés lenne egyik játékhoz is.
Processzor: Intel Core I5 4590
Memória: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600Mhz
Videókártya: ASUS (AMD) Radeon R9 290
Alaplap: Gigabyte B85M-D3H
Merevlemez: WD BLUE 1TB 7200Rpm 64Mbit
Ház: CoolerMaster Elite Knight 350
Tápegység: FSP Raider 550W
2015. júl. 24. 15:10
1/10 anonim válasza:
Hát nem kéne neki.
Ugye fent van minden driver?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen,kivéve a Videókártát nem engedi szerintem,mert már elvileg feltettem a 15.7-est amit kért,de még mindig kéri.És nemtudom,hogy mit csináljak.
2015. júl. 24. 16:07
3/10 anonim válasza:
Driver boostert tedd fel,az minden hardver legfrissebb driverét felteszi
4/10 A kérdező kommentje:
Oké,megpróbálom.:)
2015. júl. 24. 16:36
5/10 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi
2015. júl. 24. 18:53
6/10 anonim válasza:
telepitsd az aidat,és tolj egy 1 órás stressztesztet.
az ki fogja adni,mi a hiba oka.
7/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám volt épp ezen a gépen.Aztán mondták hogy azért van mert d-sub kábelal kötöttem rá amonitoral.Es ilyen kimenet csak az integrált kártyán van.Aztán kellet vennem új monitort és hdmi kábelal már jo volt.
8/10 A kérdező kommentje:
Én még nem veszek új monitort,már vettem egy Dvi-D to Vga átalakítót.:) Azzal is összefogom tudni kötni
2015. júl. 25. 14:04
9/10 anonim válasza:
Igen, csak az úgy nem full HD, mert a VGA kábel nem közvetít digitális jelet, ezért kell a HDMI.
10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy se bírja a monitorom a FullHd-t.
2015. júl. 25. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!