250-260 ezrem van gamer pc-re valaki tud egy konfigot írni mit éri meg?
A tápegységen akkor se spórolnék...
Egyáltalán nem írtam olyat, hogy hibás a memóriája, és sajnos téves a 3,5GB RAM is amit írtál, mert megtalálható rajta a 4GB, de az utolsó félre már nem elég a memória sávszélessége, ezért tapasztalható a lassulás.
Sajnos ezt a hibát driverekkel maximum csillapítani lehet, de teljesen megoldani nem, mert hardveresen (fizikailag) hibás a termék.
Jelenleg három barátomnak van GTX 970-e (különböző márkájúak, még az sincs, hogy egyeznének), mindannyian tapasztalták a hibát.
Mivel én is videokártya csere előtt vagyok, megkérdeztem őket, mindannyian a konkurencia termékét javasolták. Én adok a véleményükre, ugyanis ez az ő személyes tapasztalatuk. Továbbá nem vennék olyat se ennyi pénzért, amiről eleve tudom, hogy problémás...
Továbbmegyek, itt GYK-n is ezt javasolták.
Nem 4K-ban játszanak, de mind videózik.
Szerintem felesleges ezen vitáznunk, majd a kedves kérdező eldönti, ha kérdése van felteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!