Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sapphire HD2600xt túlmelegedés?

Sapphire HD2600xt túlmelegedés?

Figyelt kérdés
Gyári hütővel alapterhelésen 60-62fokos(GPU) Everest szerint. Elinditom a wowot(vagy akár milyen játékot) mire betölti a menüt, ez kb 5másodperc fölmegy 100-110fokra.Megymég 20másodpercet 120fok és kikapcsolom. Most figyeljetek! 3másodperc alatt lehül 90fokra az elöző 120fokról. Lehetséges ez? Hütőm szar, vagy a hőmérője?
2010. márc. 6. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
120 foknál elvileg már olvadnia kéne:D Uncsim 8600 gt-je az MOHA közben 109 fokos. De ha a tieden ilyen hamar felmegy a hő akkor lehet nem pörög rendesen a venti. De a hőérzékelő diódája is elromolhatott. Valamilyen programmal nézd meg, hogy milyen fordulatszámmal megy a ventije.
2010. márc. 6. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézd meg a gyári programmal.

Amúgy kézzel is megnézheted , ha nagyon süt akkor tényleg annyi. Nekem GTA4 közben leállt a ventilátor felment 93 fokra és hozzá se tudtam nyúlni, amúgy olyan 45 az átlag ventivel, venti nnélkül 60. 8500GT passzív hűtéssel. Én raktam rá egy aktív ventit

2010. márc. 6. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Silent 4850-em van (nincs rajta ventillátor). Lehet kapni ilyen kiegészítő hűtőt, amit be lehet építeni a videokártya mellé, egy PCI helyre, olyan van mellette.

70°C fölé még nem ment... Crysis, WoW (25-ös raidekre járok), SC2Beta, NFS Shift, bármit játszhatok.

2010. márc. 6. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!