Sapphire HD2600xt túlmelegedés?
Figyelt kérdés
Gyári hütővel alapterhelésen 60-62fokos(GPU) Everest szerint. Elinditom a wowot(vagy akár milyen játékot) mire betölti a menüt, ez kb 5másodperc fölmegy 100-110fokra.Megymég 20másodpercet 120fok és kikapcsolom. Most figyeljetek! 3másodperc alatt lehül 90fokra az elöző 120fokról. Lehetséges ez? Hütőm szar, vagy a hőmérője?2010. márc. 6. 10:47
1/3 anonim válasza:
120 foknál elvileg már olvadnia kéne:D Uncsim 8600 gt-je az MOHA közben 109 fokos. De ha a tieden ilyen hamar felmegy a hő akkor lehet nem pörög rendesen a venti. De a hőérzékelő diódája is elromolhatott. Valamilyen programmal nézd meg, hogy milyen fordulatszámmal megy a ventije.
2/3 anonim válasza:
Nézd meg a gyári programmal.
Amúgy kézzel is megnézheted , ha nagyon süt akkor tényleg annyi. Nekem GTA4 közben leállt a ventilátor felment 93 fokra és hozzá se tudtam nyúlni, amúgy olyan 45 az átlag ventivel, venti nnélkül 60. 8500GT passzív hűtéssel. Én raktam rá egy aktív ventit
3/3 anonim válasza:
Silent 4850-em van (nincs rajta ventillátor). Lehet kapni ilyen kiegészítő hűtőt, amit be lehet építeni a videokártya mellé, egy PCI helyre, olyan van mellette.
70°C fölé még nem ment... Crysis, WoW (25-ös raidekre járok), SC2Beta, NFS Shift, bármit játszhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!