Összeraknátok nekem egy gamer pc-t 120-140k-ért?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy vigye a mai játékokat lowon, vagy mediumon2015. júl. 23. 19:25
1/6 anonim válasza:
Én már 100K-ért is vállalom! Megírom a bankszámlaszámomat priviben.
2/6 anonim válasza:
Szerintem ennyiért APU-val érdemes.
3/6 anonim válasza:
Ja, a mai játékokat futtatni fogod lowon, de jövőit már valószínűleg nem. Azaz 1 évre "gamer" pct össze tudunk rakni, de kérdés az, hogy akkor már minek. Ebben az árfolyamban inkább egy konzol a nyerő. Szerintem spórolj össze 200k-t és akkor már beszélhetünk hosszútávú befektetésről.
4/6 A kérdező kommentje:
Az nem baj, nagy részt úgyis csak mmokra kéne. Teljesen elég, ha a mai játékokat (pl.: GTA5) viszi laggmentesen lowon, vagy mediumon.
2015. júl. 23. 20:06
5/6 anonim válasza:
HÁZ ezekből 10E alatt, amik jók, választasz egyet.
Modecom Tres
Raijintek Arcadia
Deepcool Tesseract BF
Modecom Haka
Mars Gaming MC3
Sharkoon VS4
Xigmatek Mach
Aerocool GT Advance
EVGA 500B táp
Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 alaplap
X4 860K proci
Deepcool Gammaxx 300 hűtő (később)
2x4gb 1866 hyperx fury memória
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX vinyó
Marad 30E-50E VGA-ra.
MSI R7 260X OC 35E.
MSI N750Ti 42E.
Asus R9 270X 50E.
Tápegységre egy R9 290X-et is ráköthetsz gond nélkül elviszi.
6/6 anonim válasza:
Gamer gép azt jelenti hogy minden mai játékot visz full hd esetleg 4k felbontásban és mindet beállítás a maximumon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!