Xbox 360-on a 2. kontrollernek lehet úgy menteni hogy nincs profilja?
pontosan nem értem a problémát,ha arra gondolsz hogy nem akartok profilt csinálni a 2.kontrollernek csak lépjen be akkor elvileg kell hogy legyen egy "Guest" nek kép nélkül, mikor ki kell választani hogy melyik profilba lépjen be, azzal be tud lépni, ha van előfizetésed akkor akár online is mehettek ketten :) ha nem erre gondoltál akkor nem értem :/, kicsit pontosíts a kérdésen, még arra tudok gondolni hogy menteni akartok de úgy hogy nincs belépve a 2.kontrollerr...hát ezt nem tudom hovarakni, ha nem lépbe istense tudja elmenteni arra a profilra, de általában a játékok nem különböztetik meg az első belépőtől, azaz: aki először belép annak lesz betöltve a profilja, azok az ő mentései, az utólag belépetteknek nem lesz meg, van pár kivétel, pl CoD, halo, minecraft, stb
remélem azért tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!